REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lewisas Hamiltonas teigė, kad Nico Rosbergas buvo vertesnis vietos ant podiumo ir po lenktynių apgailestavo, kad komanda uždraudė vokiečiui lenkti.

REKLAMA
REKLAMA

L.Hamiltonas lenktynių pradžioje varžėsi su „Red Bull“ duetu, tačiau jis buvo priverstas sumažinti tempą tausojant padangas ir degalus.

REKLAMA

Tai leido lenktynių pabaigoje N.Rosbergui pasivyti komandos draugą, tačiau ekipos vadovas Rossas Brawnas jam uždraudė imtis kokių nors veiksmų ir kovoti dėl podiumo.

L.Hamiltonas neslėpė apmaudo dėl tokio komandos sprendimo, jo teigimu, N.Rosbergas turėjo stovėti ant podiumo.

„Kalbant atvirai, manau, kad Nico turėtų čia stovėti. Jis buvo greitesnis visų lenktynių metu“, - stovėdamas ant podiumo sakė L.Hamiltonas.

„Smarkiai spaudėme, kad neatsliktume nuo „Red Bull“. Buvome arti, tačiau išnaudojau per daug degalų.“

REKLAMA
REKLAMA

„Šiandien man buvo labai sunku tausoti padangas. Negalėjau su jomis važiuoti taip ilgai, kaip norėjau. Anksti reikėjo pradėti taupyti degalus, dėl to praradau daug laiko.“

L.Hamiltonas pridūrė, kad jis pakalbės su N.Rosbergu ir pabandys ateityje jam atsilyginti už pasiaukojimą.

„Jis puikus komandos draugas. Pakalbėsiu su komanda arba atsiprašysiu. Sakiau jam, kad jis fantastiškai padirbėjo“, - tikino L.Hamiltonas.

„Nico nusipelnė būti ten, kur esu aš. Atsižvelgiant į situaciją čempionate, komanda nusprendė, kad logiška būtų likti savo pozicijose, bet Nico vairavo protingiau ir geriau už mane kontroliavo lenktynes.“

„Ar aš jį praleisiu ateityje. Turbūt, kad taip.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų