REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės strategas Jonas Kazlauskas sulaukė ne itin malonaus praeityje garsaus SSRS rinktinės krepšininko Alžano Žarmuchamedovo komentaro. Pastarasis tvirtino, kad lietuvis ne tik atsiliko nuo krepšinio 15 metų, bet ir turi itin prastą atmintį.

REKLAMA
REKLAMA

Duodamas interviu laikraščiui „Sport Express“ 68 metų A. Žarmuchamedovas žavėjosi buvusiu Rusijos rinktinės strategu Davidu Blattu ir į šuns dienas dėjo visus kitus garsius užsienio trenerius.

REKLAMA

„D. Blattas – diplomatas ir psichologas. Jis – vienintelis užsienietis, darbui atiduodantis sielą. Tokie treneriai ir turėtų būti, – sakė leidiniui buvęs 207 cm ūgio vidurio puolėjas. – Apie kitus to negalėčiau pasakyti. Negi nematėte, kaip Ivkovičius marino ant suolo Monia ir Chriapą? 100 procentų! Neleido jiems žaisti! Kam jam ruošti varžovus savo Serbijai? Arba, pavyzdžiui, Kazlauskas. Mano sūnus Sergejus dirbo su juo Maskvos CSKA klube. Kalba: „Nepakaltinamas žmogus, atsilieka nuo krepšinio 15 metų. Prisidėlioja milijoną popierėlių, laiko juos prieš akis, nes pats negali nieko prisiminti...“

A. Žarmuchamedovas praėjusio amžiaus aštuntajame dešimtmetyje buvo Maskvos CSKA ir SSRS rinktinės lyderis. Su Sovietų Sąjungos rinktine jis 1972 metais Miunchene laimėjo olimpinį auksą, o 1976 metais Monrealyje – olimpinę bronzą. Taip pat tapo triskart Europos čempionu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų