REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ klubo saugas Sami Khedira negali paaiškinti šio sezono klubo turėtų sunkumų, tačiau futbolininkas yra laimingas, kad jie vėl tapo tikra komanda.

REKLAMA
REKLAMA

„Los Blancos“ sezonas Ispanijos „Primera“ lygoje buvo banguotas, o spauda nuolatos dėl to kaltino disharmoniją klubo viduje. Visgi „Real“ laimėjo paskutinius septynis mačus.

REKLAMA

Šiuo metu kartu su Vokietijos rinktine besitreniruojantis S.Khedira dienraščiui „Marca“ nusprendė pakomentuoti pagerėjusią komandos formą, kurios dėka jie įveikė „Manchester United“ bei du kartus nugalėjo „Barcelona“ ekipą.

„Mes visi savo mažą egocentrizmą padėjome į šoną. Sunku pasakyti dėl ko sezoną pradėjo prastai. Mes žaidė tikrai blogai ir buvome lėti“, - kalbėjo S.Khedira.

„Visgi šių metų pradžioje mes pradėjome prisiminti kuo esame geri, pradėjome žaisti kaip tikra komanda ir nenuleisdavome galvų kai praleisdavome įvartį“, - tęsė vokietis.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei tu nežaidi kaip komanda, tu niekada neįveiksi „Barcelona“ klubo dvejuose mačuose iš eilės ir niekada nesugebėsi iš Čempionų lygos išmesti „Manchester United“ ekipos. Dabar galiu pasakyti, kad „Real“ klubas ir vėl yra tikra komanda“, - toliau kalbėjo S.Khedira, kuris užsiminė ir apie gandus siejančius trenerį Jose Mourinho su išvykimu iš komandos.

„Esu labai laimingas, kad mane treniruoja Mourinho. „Real“ klube dėl to jaučiuosi kaip namuose. „Real“ nesuklydo, kad pasirinko Mourinho, nes jis fantastiškas šiam klubui“, - tęsė saugas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jis nuostabus treneris ir puiki asmenybė. Jei tai būtų mano sprendimas, Mourinho liktų klube, aš noriu, kad jis liktų klube“, - savo norų neslėpė S.Khedira.

Priminsime, kad „Real“ klubas UEFA Čempionų lygoje ketvirtfinalio etape žais su Stambulo „Galatasaray“ klubu. Jei „Real“ komandai šiame sezone pavyks laimėti Čempionų lygą, tai bus 10 klubo Čempionų lygos taurė.

„Mes tikrai norime ją laimėti. „Real“ ir „Barcelona“ yra didžiausios rungtynės pasaulyje ir visi norėtų, kad „Wembley“ stadione vyktų būtent toks finalas“, - užbaigė S.Khedira.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų