REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Tiriant baltarusio visuomenininko Romano Voinickio, kuris buvo rastas savo namo rūsyje surištomis rankomis, kojomis ir užklijuota burna, mirties priežastį paaiškėjo pirminė diagnozė - vyriškis mirė sustojus širdžiai.

REKLAMA
REKLAMA

"Kodėl širdis sustojo, ekspertai galės atsakyti tik po penkių, šešių mėnesių, kai bus atliktas išsamus tyrimas", - portalui Balsas.lt sakė Vilniaus apygardos prokuratūros pareigūnas Rolandas Imbrasas.

REKLAMA

Prokuroras kuruoja bylos tyrimą ir teigė, jog daugumas liudytojų jau apklausti: "Žmogus dirbo keliuose darbuose, daug bendravo, tad su ką nors žinančiais nebuvo rūpesčių".

Anot R. Imbraso, nė vienas liudytojų tiesiogiai negirdėjo, kaip R. Voinickiui buvo grasinama: "Jie tik girdėjo, kad taip buvo daryta. Tačiau konkrečių aplinkybių nenurodė".

Prokuroro teigimu, įtariamųjų ratas nustatytas, tačiau pagrindo nors vieną asmenį sulaikyti ir suimti, kol kas nėra. Teisėsaugininkai tiria įvairias versijas ir jau kelias atmetė.

REKLAMA
REKLAMA

R. Voinickis kovo šeštą dieną pasakė žmonai einantis į rūsį ir atgal negrįžo. Sunerimusi žmona pati nusileido į rūsį ir rado ten gulintį R. Voinickį surištomis rankomis ir kojomis, užklijuota burna.

Į įvykio vietą atskubėję medikai konstatavo jo mirtį. Pasak pareigūnų, ant kūno aptiktos kraujosrūvos, nubrozdinimai.

"Jie galėjo atsirasti ir dėl to, kad vyriškis gulėjo ant žemės. Kodėl nusikaltėliai vyriškį surišo, aiškinamės", - tikino R. Imbrasas.

Artimieji jau palaidojo R. Voinickį ir tikisi, kad žudikai bus nuteisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų