REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Net teorines galimybes į atkrintamąsias varžybas patekti praradę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai savo namų tvirtovėje parklupdė Stambulo „Anadolu Efes“ ekipą, kuri išlaikė teorinius šansus pakovoti dėl pirmos vietos grupėje.

REKLAMA
REKLAMA

Po pergalės rezultatu 79:71 vyriausiasis kauniečių treneris Joanas Plaza savo komandą palygino su boksininku: „Labai didžiuojuosi savo komandos pergale, ypač žinant situaciją klube. Esame, lyg boksininkas, kuris netrukus bus nokautuotas. Po kiekvieno smūgio atsigauname ir kovojome toliau.“

REKLAMA

„Galite pagalvoti, kad buvo lengva žaisti ir nugalėti šią komandą tris kartus sezone. Bet jie yra įveikę tokias stiprias ekipas kaip CSKA, „Panathinaikos“, „Real“ ir „Unicaja“. Galime kalbėti apie biudžetų skirtumus. Žaisdami be Pauliaus Jankūno, Trammelo Dardeno, Marko Popovočiaus sugebėjome laimėti. Prie to, žinoma, daug prisidėjo ir Mindaugas Kuzminskas. Didelį žingsnį į priekį žengė Vytenis Lipkevičius ir Adas Juškevičius. To priežastis – darbas nuo pačio sezono pradžios. Į juos buvo investuota ir svarbiausia, kad jie nebijo, nes žaidžia už „Žalgirį“, Kauną ir Lietuvą“ , - dėstė treneris.

REKLAMA
REKLAMA

Strategas prisipažino, kad kauniečiai šiandien pergalės nusipelnė labiau: „Buvo įdėta daug pastangų ir jie nusipelnė pergalės. Mes ir toliau atiduosime visas jėgas.“

Po pralaimėjimo „Žalgirio“ komandai, vyriausias „Anadolu Efes“ komandos strategas O. Mahmutis pagrindines pralaimėjimo priežastis įvardijo klaidas gynyboje. „Mes labai prastai dirbome gynyboje. Labai prastai pradėjome trečią kėlinį. Leidome „Žalgiriui“ įgyti persvarą, kurią buvo sunku panaikinti“, - sakė jis.

„Padarėme labai daug klaidų ir jie atsiplėšė, ir, žinoma, laimėjo rungtynes. Tuo gyvenimas nesibaigia - visą dėmesį skirsime kitoms dvejoms likusioms rungtynėms“, - komentavo O. Mahmutis. Kauniečiams Eurolygos "Top 16" etape dar liko sužaisti dvejas rungtynes su dviem vokiečių komandomis - išvykoje su Berlyno "Alba" ir namie - su Bambergo "Brose Baskets".

TAIP PAT SKAITYKITE:

D. Lavrinovičius apie žaidėjų iškeltą ultimatumą: viskas priklausys nuo aplinkybių

M. Kuzminskas: visa komanda pasitiki P. Motiejūnu  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų