REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Pirmininkas Vydas Gedvilas sako su Darbo partijos lyderiu Viktoru Uspaskichu nuo tada, kai jis buvo paguldytas į ligoninę, bendravęs tik vieną kartą ir apie politiką beveik nekalbėjęs.

REKLAMA
REKLAMA

"Atvirai pasakysiu - vieną kartą teko kalbėtis telefonu, tiesiog pasidomėti, kokia jo sveikata. Apie politiką beveik nieko nekalbėjome todėl, kad žmogus dabar turi kitas problemas, reikia susitvarkyti savo sveikatą, tiesiog turi praeiti tas visas procesas. Aš manau, kad artimiausiu metu baigsis jo gydymo visas laikotarpis, ir jis vėl sugrįš į politiką, o daugiau ką nors pasakyti neturiu informacijos", - ketvirtadienio rytą interviu "Laisvosios bangos" radijui sakė V. Gedvilas.

REKLAMA

ELTA primena, kad V. Uspaskichas kovo pradžioje buvo atvežtas į Kauno klinikas. Jam įtartas infarktas. Tačiau diagnozė nepasitvirtino: Kauno klinikų kardiologijos klinikos vadovo Remigijaus Žaliūno teigimu, V. Uspaskichui nustatyta stabili krūtinės angina, skrandžio opa ir skrandžio išvarža.

Po kelių dienų V. Uspaskichas buvo išleistas iš ligoninės. Darbo partijos lyderis dėl dvylikapirštės žarnos opos šiuo metu gydosi namuose, jam rekomenduojamas 4-6 savaičių gydymo laikotarpis, po kurio bus atliekami papildomi tyrimai.

Pirmadienį Vilniaus apygardos teismas nutartimi atskyrė V. Uspaskicho bylą nuo kitų kaltinamųjų Darbo partijos "juodosios buhalterijos" byloje, kol jis pasveiks.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų