REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmoje nakties pusėje snigo pietinėje Lietuvos dalyje, snyguriavo Vilniaus, Tauragės ir Klaipėdos apskrityse. Antroje nakties pusėje bei ankstų ketvirtadienio rytą snigo Alytaus apskrityje, snyguriavo Klaipėdos ir Marijampolės apskrityse bei Zarasų, Vilniaus, Tauragės ir Jurbarko rajonuose.

REKLAMA
REKLAMA

Marijampolės, Kauno ir Telšių apskrityse ant valstybinės reikšmės kelių dangų bei Trakų rajone ant magistralinių kelių dangų susiformavo plikledis.

REKLAMA

Vakarų Lietuvoje ir Alytaus apskrityje magistralinių ir krašto kelių dangos vietomis padengtos puraus sniego sluoksniu, provėžotos, slidžios. Vilniaus ir Tauragės apskrityse magistralinių kelių dangos daugiausia šlapios, krašto kelių dangos vietomis padengtos puraus sniego sluoksniu, provėžotos, slidžios.

Rajoninių kelių dangos padengtos prispausto sniego sluoksniu, vietomis apledėjusios, slidžios.

Pietų Lietuvoje, Telšių ir Kauno apskrityse bei Skuodo, Kretingos, Trakų ir Šalčininkų rajonuose barstomos magistralinių ir krašto kelių dangos. Tauragės, Jurbarko ir Akmenės rajonuose barstomos krašto kelių dangos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną debesuota su pragiedruliais. Kai kur truputį pasnigs. Vietomis formuosis plikledis. Vėjas šiaurės rytų, šiaurės, 4-9 m/s. Aukščiausia temperatūra nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų