REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Chelsea“ ekipos krašto puolėjas Juanas Mata įsitikinęs, kad kito Londono klubo „Tottenham“ vyriausiasis treneris Andre Villas-Boasas yra pajėgus užimti stratego Jose Mourinho vietą Madrido „Real“ komandoje.

REKLAMA
REKLAMA

Futbolininkas neslėpė, kad jis su A.Villas-Boasu palaiko glaudžius ryšius. Ispanas atskleidė, kad jam portugalas nuolat negaili puikių patarimų.

REKLAMA

„Manau, kad A.Villas-Boasas yra puikus treneris, modernus, jaunas, su patirtimi ir kvalifikacija, nepaisant to, kad „Chelsea“ klube jam karjera gerai nesusiklostė“, - kalbėjo Ispanijos rinktinės narys.

„Aš su juo palaikau glaudžius ryšius. Visada liksiu jam dėkingas už patarimus. Jis yra pasirengęs treniruoti bet kokią komandą, - tęsė ispanas. – „Chelsea“ puikiai prisimena J.Mourinho. Jam pavyko iškovoti trofėjus, todėl jis išliko gerbėjų atmintyse, bet tiesa tokia, kad dabar jis treniruoja „Real“.

REKLAMA
REKLAMA

„Be abejonės, Jose yra vienas geriausių trenerių pasaulyje, bet nežinia, kaip viskas susiklostys ateityje. Manau, kad Andre puikiai susitvarkytų „karališkajame“ klube, bet dabar man labiausiai rūpi tik Rafaelis Benitezas ir jo pastangos „Chelsea“ klube“, - sakė J.Mata.

Sklinda gandai, kad šią vasarą J.Mourinho gali atsisveikinti su „Real“ komandos vyriausiojo trenerio postu. Manoma, jog viskas priklausys nuo sėkmės UEFA Čempionų lygoje. Jei „karališkajam“ klubui pavyks iškovoti turnyro trofėjų, strategas Ispanijos sostinę ekipą turėtų treniruoti ir kitą sezoną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų