REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jūs gyvenat taip, kaip norit, / Mes gyvenam aukštyn kojom. /Ir svajojam ir dainuojam – aukštyn kojom.

Jūs gyvenat taip, kaip norit, / Mes gyvenam aukštyn kojom. /Ir svajojam ir dainuojam – aukštyn kojom.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip linksmai jau ne vienerius metus Keistuoliai pasitikdavo didžiausią pavasario šventę – Tarptautinę teatro dieną ir ją lydėjusius svarbiausius Keistuolių teatro Zenono apdovanojimus. „Tačiau šiais metais bet kokį Zenono potencialą į ožio ragą surietė į Lietuvą neateinantis pavasaris... Todėl Zenonas susikrovė lagaminą ir skubiai emigravo į Velykų salą“, – apmaudo neslepia Keistuolių teatro režisierius Aidas Giniotis.

REKLAMA

Kaip žinia Zenonas yra Keistuolių teatro prietelius, kuris apdovanoja tuos nacionalinio kultūrinio paveldo puoselėtojus, kurie dėl savo „antipopsinio“ meno negauna jokių auksinių kryžių, oskarų, liūtų ir neįvertinami kritikų, tačiau žiūrovų tiesiog dievinami. „Taigi šiems žiūrovams, kurie dievina su niekuo nesumaišomą Keistuolių teatrą, emigruodamas Zenonas paliko dovanų, tam, kad dar kartelį kiekvienas galėtų įsitikinti, jog svarbiausia stebuklus įžvelgti paprastuose dalykuose“, – teigia Aidas Giniotis.

REKLAMA
REKLAMA

Kovo 25–29 dienomis perkantiems bilietą į balandžio ir gegužės mėnesiais vykstančius spektaklius, skirtus suaugusiems, jis kainuos tik 25 litus, o į vaikams ir visai šeimai – tik 10 litų. Nuolaidos galioja tik Keistuolių teatro Vilniuje rodomiems spektakliams. Verta paskubėti, nes bilietų kiekis labai ribotas.

Zenonas išvykdamas paliko dovanų ir vis dar augančiam Keistuolių teatro gerbėjų būriui. Keistuolių teatre jie gali specialių lankstinukų, kuriuose rinks Varnos Albertinos antspaudus. Juos su malonumu įspaus Keistuolių teatro kasininkė, perkant bilietą į vaikišką spektaklį. „Keistuolių matematika labai paprasta: vienas bilietas = vienas antspaudas, penki antspaudai = vienas bilietas į pasirinktą spektaklį, skirtą vaikams ir visai šeimai“,– Keistuolių matematikos taisykles dėlioja Aidas Giniotis.

Keistuoliai sveikina savo gerbėjus su artėjančiomis Šv. Velykomis, Tarptautine teatro diena ir linki stebuklus įžvelgti paprastuose dalykuose. O geriausia juos surasti Keistuolių teatre Vilniuje, Laisvės prospekte 60.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų