REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spauda skelbia, kad Paryžiaus „Saint-Germain“ klubo savininkas ketina įsigyti ir finansinių sunkumų kamuojamą „Malaga“ klubą.

REKLAMA
REKLAMA

Per paskutinius pusantrų metų „Malaga“ savininkas Abdullahas Al-Thani neužtikrina klubo finansų ir žaidėjams vėluoja algos.

REKLAMA

Pranešama, kad „Malaga“ klubas dar nėra sumokėjęs 10 milijonų eurų algų savo žaidėjams. Dėl to UEFA nubaudė klubą ir jei „Malaga“ klubas pateks į kokį Europos turnyrą, jam ten dalyvauti nebus leidžiama. Iki kovo 31 dienos klubas turi sumokėti neišmokėtas algas. Jei to komanda nepadarys, ji bus diskvalifikuota antriems metams.

Spauda dabar skelbia, kad A.Al-Thani surado būdą kaip pagerinti klubo finansinę padėtį. Jis ketina parduoti klubą savo pusbroliui Šeichui Tamimui Bin Hamadui Al-Thani, kuriam priklauso ir PSG ekipa.

REKLAMA
REKLAMA

Šeichas T.Bin Hamadas Al-Thani 2011 metų vasarą per savo kompaniją „Qatar Sports Investments“ įsigijo 70 procentų PSG akcijų. Į Prancūzijos klubą buvo iškart investuota daug pinigų ir PSG, kaip ir „Malaga“, pateko į Čempionų lygos ketvirtfinalį.

Manoma, kad „Malaga“ naują savininką gali turėti jau iki šio mėnesio pabaigos. Tada žaidėjams būtų sumokėtos algos ir klubas negautų dvigubos UEFA baudos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų