REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors „Windows 8“ vis dar yra nauja operacinė sistema, tačiau „Microsoft“, šaltinių teigimu, jau darbuojasi prie pamainos. Teisingiau, dviejų pasekėjų, vienas kurių turėtų pasirodyti jau šių metų vasarą. Ir jei „Windows Blue“, anot gandų, yra tik „Windows 8“ atnaujinimas (savotiškas „Service Pack“), tai „Windows 9“ tikrai bus nauja „Microsoft“ operacinė sistema.

REKLAMA
REKLAMA

Remiantis su situacija susipažinusiais šaltiniais, labai tikėtina, kad „Windows 9“ rinkoje debiutuos jau 2014 metų lapkričio mėnesį, tuo tarpu testavimui skirta „Beta“ versija, panašu, vartotojus pasieks kitų metų sausio mėnesį.

REKLAMA

Savo ruožtu visai neseniai „Microsoft“ paskelbė kelis darbo skelbimus, kurie atskleidė, kad būsimoji operacinė sistema „Windows 9“ gali gauti naują naršyklę „Internet Explorer 11“, kuri pakeis su „Windows 8“ debiutavusią „Internet Explorer 10“ (neseniai pasirodžiusią ir „Windows 7“ vartotojų kompiuteriuose). Kadangi anksčiau buvo kalbama, kad „Windows Blue“ taip pat gaus „IE 11“, tikėtina, kad tai bus „Beta“ versija, tuo tarpu galutinis variantas pasirodys jau su „Windows 9“.

Kartu korporacija planuoja patobulinti jutiklinę įvestį, kuri debiutavo kartu „Windows 8“, tačiau kitoje operacinėje sistemoje ji turėtų dar labiau patobulėti. Be to, „Microsoft“ leidžia suprasti, kad naujieji specialistai dirbs ne tik prie „Windows 9“ ir „IE11“, tačiau ir prie tam tikrų kompanijos tarnybų integracijos į kitas platformas, pavyzdžiui, „Apple iOS“ turinčius planšetinius kompiuterius „iPad“ bei kitus produktus. Bet kokiu atveju visa tai yra dar tik gandų lygmenyje, kol „Microsoft“ oficialiai neprasitars apie naujuosius produktus ir jų galimybes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų