REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per ketvirtį TEO sutaupė degalų, kurių užtektų automobiliu apvažiuoti Žemę ties pusiauju net tris kartus. Sutaupyti 40 tūkst. litų kurui Bendrovei padėjo vidinės komunikacijos konkursas „Ekoralis“. Bendrovės automobilius vairuojantys darbuotojai buvo skatinami rinktis ekonomišką ir aplinką tausojantį vairavimo būdą. Daugiausia sutaupęs darbuotojas apdovanotas galimybe tris mėnesius vairuoti naująjį hibridinį „Toyota Auris“.

REKLAMA
REKLAMA

„Ekoralio“ konkurse dalyvavo apie 800 TEO automobilių. Nugalėtojas buvo renkamas atsižvelgiant į konkretaus automobilio sunaudojamą degalų kiekį šimtui kilometrų, palyginus su praėjusių metų tuos pačiu laikotarpiu .

REKLAMA

Nugalėtojui degalų sunaudojimo normą 100 kilometrų pavyko sumažinti ketvirtadaliu (27 proc.), o bendras konkurso rezultatas viršijo lūkesčius.

„Išskirtinis „Ekoralio“ konkurso bruožas tas, kad darbuotojai varžėsi ne tarpusavyje, o, galima sakyti, patys su savimi. Buvo proga pamatyti, kaip kiekvieno iš mūsų asmeninis elgesys lemia bendrą įmonės rezultatą. Galimybė 3 mėnesius vairuoti naują, „Toyota Auris“ tik paskatino keisti įpročius“, – sako TEO Korporatyvinio administravimo ir teisės reikalų skyriaus direktorė Eglė Gudelytė Harvey.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų