REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žiemos pabaiga ir ankstyvas pavasaris – sunkus išbandymas žmonių organizmams. Tai virusų ir gripo plitimo bei žmogaus imuniteto ženklaus sumažėjimo laikotarpis, nes trūksta vitaminų bei saulės.

Žiemos pabaiga ir ankstyvas pavasaris – sunkus išbandymas žmonių organizmams. Tai virusų ir gripo plitimo bei žmogaus imuniteto ženklaus sumažėjimo laikotarpis, nes trūksta vitaminų bei saulės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Baltijos šalių klimato sąlygomis būtent šiuo laikotarpiu, kuomet vasaros vaisiai bei daržovės jau pasibaigia, žmonėms ypač būtini vitaminai. Kaip sustiprinti imunitetą ir apsaugoti save nuo virusų?

REKLAMA

Dr. Karina Vernere, šeimos gydytoja, pasakoja: „Smarkūs temperatūros svyravimai, šalčių ir atodrėkių kaita – didelis išbandymas žmogaus galioms apsisaugoti nuo ligų, ypač dabar, virusų bei gripo plitimo metu. Šiuo laikotarpiu žmonių imunitetas labai nusilpsta, organizmui pritrūksta vitaminų. Tai gali būti susiję ir su netaisyklinga mityba, ir su kitais veiksniais. Pavyzdžiui, apklausos liudija, kad daugelis gyventojų pastebėję pirmuosius gripo požymius „gydosi“ aspirinu. Tačiau tai skatina ir vertingų A, C, B, Ca ir K vitaminų šalinimą iš organizmo. Tą patį galima pasakyti ir apie įvairių širdies veiklą, kraujospūdį ir nervų sistemos veiklą reguliuojančių medikamentų naudojimą. Jie tai pat neigiamai veikia A, D, C vitaminus bei kalcį.

REKLAMA
REKLAMA

Imuniteto didinimui ir apsisaugojimui nuo ligų vaistinės siūlo įvairius vitaminų kompleksus, tarp jų ir Latvijos/Lietuvos gyventojams sukurtas Grindeks vitaminų kompleksas Gritamin® suaugusiems, kurio vitaminai ir mikroelementai subalansuoti kiekvienos atskiros sudėtinės dalies poveikio skatinimui.“

Multivitaminų ir mineralinių medžiagų kompleksas Gritamin® suaugusiems padeda stiprinti imunitetą ir atitolina organizmo ląstelių senėjimą, o tai svarbu vidutinio amžiaus žmonėms. Organizmas reikalauja daugiau rūpesčio, įvairios chroniškos ligos, pvz. širdies-kraujagyslių ligos, skrandžio-žarnyno susirgimai trukdo organizmui pilnai įsisavinti vitaminus bei mineralines medžiagas su maistu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Produkto efektyvumą užtikrina unikali sudėtis. Jį sudaro vitaminai antioksidantai C, A, E, taip pat B grupės vitaminų kompleksas, skatinantis normalią nervų sistemos veiklą bei padeda mažinti nuovargį bei išsekimą. Baltijos šalių gyventojams svarbūs mikroelementai selenas ir cinkas skatina normalią imuninės sistemos veiklą.

Selenas yra organizmui gyvybiškai būtinas ir nepakeičiamas mikroelementas, turintis antioksidacinį poveikį. Jis skatina normalią skydliaukės veiklą, padeda išlaikyti sveikus plaukus ir nagus. Selenas yra biologiškai aktyvus mikroelementas, nepakeičiamai svarbus žmogaus gyvybei. Jis padeda organizmui šalinti žalingus toksinus, saugo ląsteles nuo senėjimo, kitaip vadinamo oksidacinio streso poveikio ląstelėms. Pasaulio mokslininkų atlikti seleno biologinių savybių tyrimai parodė, kas selenas mažina auglių atsiradimo bei išeminės širdies ligos riziką ir gerina imunitetą. Seleną organizmas gauna su maistu, valgant jūros gėrybes, kepenis, mėsą ir česnakus.

REKLAMA

Cinkas padeda normaliai angliavandenių, riebiųjų rūgščių, A vitamino ir mikroelementų apykaitai organizme, skatina baltymų ir DNR sintezę, padeda išsaugoti normalų regėjimą, skatina normalų vaisingumą bei reprodukciją. Jis lemia normalias kognityvines funkcijas, padeda išlaikyti kaulų, odos, plaukų ir nagų sveikatą bei normalų testosterono lygį kraujyje. Jis būtinai ląstelių dalijimosi procese, palankiai veikia gijimo procesus. Cinko kasdien galima gauti su šiais maisto produktais – riešutais, ankštiniais, mėsa, paukštiena.

REKLAMA

GRITAMIN® suaugusiems – ypač tinka žmonėms, kuriems reikia profilaktiškai rūpintis imunitetu bei organizmo ląstelių senėjimu. GRITAMIN® suaugusiems vartoti reikia tik 1 tabletę per dieną. Rekomenduojamas vartojimo kursas: 1-3 mėnesiai.

Kasdieną rūpinsimės savo sveikata vartodami pilnavertį maistą, o jei jaučiame poreikį – papildomai vartosime vitaminus!

 

Užsakymo nr. 3158

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų