REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus ir Kauno oro uostuose automobilių stovėjimo aikštelių paslaugas teikianti „Unipark“ ir Airijos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ pradeda bendradarbiavimą. Nuo šiol skrydžių bendrovės lėktuvų bilietų rezervacijos sistemoje klientai vienu metu galės įsigyti ir bilietus, ir automobilių stovėjimo aikštelių paslaugas Lietuvos oro uostuose.

REKLAMA
REKLAMA

Kompanijoms pasirašius bendradarbiavimo sutartį, „Unipark“ tapo vienintele „Ryanair“ atstove Lietuvoje ir gavo išskirtinę teisę prekiauti savo paslaugomis per atnaujintą „Ryanair“ bilietų užsakymo sistemą „In path“. Perkantiems lėktuvo bilietus per šią rezervacinę sistemą suteikiama galimybė kartu su bilietais užsisakyti ir stovėjimo vietą automobiliui Vilniaus ar Kauno oro uostose esančiose aikštelėse.

REKLAMA

„Bendradarbiavimas su „Ryanair“ mūsų klientams suteiks galimybę greičiau ir patogiau užsisakyti automobilių stovėjimo aikštelių paslaugas, taip pat, tokiu būdu priminsime klientams pasirūpinti savo automobilio saugumu kelionės metu“, – sako „Unipark“ vadovas Marius Blagnys.

Anot „Unipark“ vadovo, tai, kad įmonės teikiamą paslaugą bus galima užsisakyti tiesiogiai per vieną iš populiariausių oro linijų bendrovės sistemą – reikšmingas pasiekimas ne tik jau 10 - tus metus skaičiuojančiai įmonei, bet ir puiki reklama Lietuvai.

Įmonė viena iš pirmųjų Europoje pasiūlys automobilių stovėjimo aikštelių paslaugas įsigyti per naująją šių metų pradžioje startavusią „Ryanair“ bilietų užsakymų sistemą „In path“. Bendrovių susitarimu, „Unipark“ įsipareigoja „Ryanair“ klientams teikti patraukliausią paslaugos kainą rinkoje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų