REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Už puikų žaidimą geriausiu 2011-12 metų sezono Ispanijos „La Liga“ futbolininku pirmadienį pripažintas Madrido „Real“ klubo lyderis Cristiano Ronaldo teigia esąs pagerbtas, tačiau tikina, kad jam dabar galvoje ne apdovanojimai, o komandos tikslai.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo 2007-08 metų sezono ispanų sporto laikraščio „Marca“ skiriamas Alfredo Di Stefano apdovanojimas, pavadintas dabar jau 86 metų amžiaus „Real“ klubo A.Di Stefano garbei, Portugalijos rinktinės kapitonui atiteko pirmą kartą.

REKLAMA

Madride vykusiuose apdovanojimuose taip pat įteikti ir kiti trofėjai – „Barcelona“ puolėjas Lionelis Messi gavo rezultatyviausio žaidėjo „Pichichi“ prizą, o tos pačios ekipos vartininkas Victoras Valdesas – geriausio vartų sargo „Zamora“ apdovanojimą.

„Real“ klubo treneris Jose Mourinho gavo Miguelio Munozo geriausio metų stratego prizą už tai, kad jo vedama komanda laimėjo Ispanijos pirmenybes, tuo tarpu 17 įvarčių lygoje pelnęs „Valencia“ puolėjas Roberto Soldado pagerbtas, kaip rezultatyviausias ispanas.

REKLAMA
REKLAMA

„Karališkojo“ klubo lyderis C.Ronaldo, į ceremoniją atvykęs prieš skrydį į Portugalijos rinktinės stovyklą, teigė, kad reikalai pastaruoju metu jam klostosi išties gerai, tačiau jis tikisi, kad su „Real“ šį sezoną pavyks laimėti UEFA Čempionų lygą ir Ispanijos Karaliaus taurę.

„Man didelė garbė sulaukti tokio apdovanojimo iš paties A.Di Stefano. Noriu visiems padėkoti. Mūsų šį sezoną dar laukia ilgas kelias. Patekome į taurės finalą, o taip pat žengėme tvirtą žingsnį Čempionų lygoje. „La Liga“ situacija – sudėtinga, bet kovosime iki galo“, - dėstė CR7.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jei kalbėčiau tik apie save, galiu pasakyti, kad man viskas sekasi gerai. Dabar mano didžiausias tikslas yra realizuoti visos komandos užsibrėžtus tikslus – laimėti trofėjų“, - pridūrė C.Ronaldo, kuris su Portugalijos rinktine šią savaitę žais prieš Izraelį ir Azerbaidžaną.

Sekmadienį Turkijoje savo būsimų varžovų Čempionų lygoje – Stambulo „Galatasaray“ klubo – žaidimo lankęsis pažiūrėti „Real“ strategas J.Mourinho apdovanojimuose nedalyvavo, todėl jo apdovanojimą patikėtas atsiimti vienas ekipos direktorių Emilio Butragueno.

„Pichichi“ prizą laimėjęs L.Messi, kuris sekmadienį pelnė savo 60-ąjį įvartį šį sezoną visuose turnyruose, taip pat nedalyvavo šventėje, nes jau spėjo išskristi į Argentinos rinktinės stovyklą, bet V.Valdesas atsiėmė savo penktąjį „Zamora“ titulą, nes praleido mažiausiai įvarčių praėjusį sezoną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų