REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ką daro Lionelis Messi, kai nemėgina pagerinti įvarčių rekordų? Į tokius klausimus 25 metų argentinietis dažniausiai neatsako, nes asmeninis jo gyvenimas – neliečiama tema. Mieste „Barcelona“ žvaigždė retai matomas, nes daug laiko praleidžia namie. Dabar jau aišku dėl ko – jis yra kompiuterinių žaidimų gerbėjas ir dažnai pliekia futbolą internete.

REKLAMA
REKLAMA

„Mėgstu žaisti internete su žmonėmis, kurie visai nežino, kas esu“, - aiškino superžvaigždė viename interviu leidiniui „The Sun“. Čia L. Messi nieko nesiskiria nuo to, kuris yra aikštėje – jis nekenčia pralaimėti. „Žinoma, širstu, kai pralaimiu, - teigė keturiskart geriausias pasaulio futbolininkas. – Tuomet tiesiog išeinu iš tinko ir viskas.“

REKLAMA

L. Messi patinka skaityto komentarus iš kitų vartotojų, ypač tų, kurie pasivadina jo vardu. Tiesa, pasidžiaugti gali ne visais: „Nieko blogo niekam nerašau, tačiau kartais gaunu paskaityti gana neigiamų apie save.“

Kokią strategiją renkasi vienas pavojingiausių pasaulyje puolėjų? Nustebsite, tačiau dažnai argentinietis žaidime renkasi gynybą. „Kai rungtynės itin atkaklios, stengiuosi kuo daugiau laikyti kamuolį ir perduodu jį iš vieno aikštės kampo į kitą, „deginu“ laiką ir siutinu varžovą“, - savo pergalės receptą atskleidė jis.

Kaip atpažinti, kad žaidėjas internete galbūt yra L. Messi? Futbolininkas prisipažino, kad visuomet renkasi tik „Barcelona“ arba Argentinos nacionalinę komandą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų