REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos „Barcelona“ ekipos vidurio gynėjas Gerardas Pique įsitikinęs, kad likusi sezono dalis jo komandai turėtų susiklostyti sėkmingai. 26 metų ispanas pareiškė, jog katalonų klubas šiuo metu yra puikiai pasiruošęs fiziškai.

REKLAMA
REKLAMA

Barselonos miesto ekipos gynybos specialistas taip pat pabrėžė ir savo komandos sukauptą patirtį, kuri ne kartą šiame sezone leido „Barcelona“ ekipai išvengti netikėtų nesėkmių bei išlaikyti stabilią sportinę formą.

REKLAMA

„Svarbiausiu sezono momentu pasiekėme aukščiausią fizinio pasiruošimo tašką. Mes puikiai žinome futbolo subtilybes: vieną savaitę tu gali būti geriausias, o kitą – blogiausias. Žinome, kaip reikia save nuteikti kovai ir suprantame, kad tokiu momentu privalome išlikti pilnai susikoncentravę“, - sakė futbolininkas.

„Turime pakankamai sukaupę patirties, todėl puikiai žinome kiekvienų rungtynių svarbą. Svarbu, kad žaistume panašiai, kaip žaidėme atsakomajame mače su „Milan“. Vakarykštėse rungtynėse su „Rayo Vallecano“ lengva nebuvo, o būtent tokiuose mačuose privalome būti susikaupę visu šimtu procentų“, - teigė G.Pique.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanijos „La Liga“ čempionate „Barcelona“ klubas užtikrintai karaliauja pirmoje turnyrinės lentelės pozicijoje. Katalonai net 13-os taškų skirtumu lenkia antroje vietoje esančią Madrido „Real“ komandą.

Dabar svarbiausias trenerio Tito Vilanovos tikslas – UEFA Čempionų lyga. Turnyro ketvirtfinalyje ispanų ekipos laukia akistata su ambicinguoju Paryžiaus „Saint-Germain“ klubu, kurio garbę gina buvęs „Barcelona“ komandos narys Zlatanas Ibrahimovičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų