REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusią savaitę Kauno technologijos universiteto studentų miestelyje įvyko „KTU Karjeros dienos 2013”, kurių metu prie savo stendų kvietė ir potencialius būsimus darbuotojus sudominti bandė daugiau nei 90 Lietuvos ir užsienio įmonių. Bene didžiausio studentų dėmesio sulaukė originalus baldų projektavimu ir gamyba užsiimančios Lietuvos bendrovės „Ergolain“ stendas–fotostudija. Įsiamžinti čia įrengtoje „elektros kėdėje“ panoro ne tik šimtai studentų, bet ir universiteto lektoriai bei kiti parodos dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA

„Mus aplankė visi – nuo būsimųjų medžio apdirbimo specialistų iki elektrikų. Daugelio dėmesį pirmiausiai patraukė specialiai „KTU Karjeros dienoms 2013” mūsų sukonstruotas, elektros kėdę primenantis įrenginys. Šiuo sprendimu siekėme pabrėžti, jog net ir elektros kėdė tikram pardavimų profesionalui – tai tik dar vienas sėkmingas sandoris, o projektuotojui – galimybė įgyvendinti dar vieną unikalų savo sprendimą“, – teigia „Ergolain“ dizaino skyriaus vadovė Vaida Kandratavičiūtė.

Netradicinio prisistatymo dėka aplink „Ergolain“ stendą visą dieną būrėsi daugybė renginio dalyvių. Studentai jame ne tik domėjosi savo ateities karjeros galimybėmis, darbo rinkos naujienomis ir uždavinėjo kitus rūpimus klausimus, bet ir linksmai pozavo improvizuotoje „elektros kėdėje“ – joje per visą renginį spėjo įsiamžinti apie porą šimtų studentų.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų