REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors pastaruoju metu policija, nesugebėjusi užkirsti kelio keliems skaudiems nusikaltimams, kai nesulaukę tvarkos sergėtojų pagalbos buvo nužudyti keli žmonės, teisinasi lėšų stygiumi, Premjeras šiemet daugiau pinigų jai nežada.

REKLAMA
REKLAMA

„Šių metų biudžetas yra patvirtintas ir vargu ar ką nors bus galima finansiškai išspręsti. Ieškosime galimybių, gal investicinėje programoje, turto atnaujinimo programoje ir kitose programose“, – sakė žurnalistams Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius.

REKLAMA

Jis pridūrė, kad didinti policijos biudžetą 7–8 proc., kaip mini vidaus reikalų ministras Dailis Barakauskas, nėra galimybių.

„Šiandien tikrai didinti nematome galimybės dėl vienos pagrindinės priežasties – tada reikėtų keisti šių metų biudžeto įstatymą, o didinti išlaidų mes negalime dėl fiskalinės drausmės įstatymo“, – sakė A. Butkevičius.

Premjeras pridūrė, kad rytoj ketina susitikti su policijos, Muitinės departamento, Valstybinės sienos apsaugos tarnybos, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento vadovais. Susitikime esą bus kalbama apie tai, kokių pokyčių galėtų būti kitais metais.

„Kalbėsimės apie esančias problemas. Taip pat kalbėsimės apie tam tikrus būsimus sprendimus, kurie, tikiuosi, bus įgyvendinti kitais metais atsižvelgiant į biudžeto formavimą“, – pirmadienį po Vyriausybės pasitarimo žurnalistams sakė Premjeras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų