REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį Prancūzijoje buvo sužaisti likę trys „Ligue 1“ lygos 29 turo mačai. Centrinė turo dvikova vyko tarp „Saint-Etienne“ ir Paryžiaus „Saint-Germain“ klubų. Šiame ture taškus jau spėjo prarasti Liono „Olympique“ ir Marselio „Olympique“ klubai, o dabar tą patį padarė ir PSG, nes rungtynės pasibaigė taikiai 2:2.

REKLAMA
REKLAMA

Namuose žaidęs „Saint-Etienne“ stengėsi aktyviau pradėjo rungtynes. Pirmuosius komandos smūgius atliko puolėjai Brandao ir Pierre‘as Emerickas Aubameyangas, bet PSG vartininkas Salvatore Sirigu žaidė patikimai.

REKLAMA

Svečiai iš Paryžiaus 9 mačo minutę įmušė pirmąjį įvartį. Paryžiaus klubo įvarčių sąskaitą atidarė argentinietis Javieras Pastore.

Dar po devynių minučių į ASSE vartus buvo paskirtas vienuolikos metrų baudinys, kurį sėkmingai realizavo švedas Zlatanas Ibrahimovičius.

Po šių įvarčių „Saint-Etienne“ klubui pavyko atsigauti. „Žalieji“ pradėjo žaisti aktyviau ir bandė švelninti rezultatą. Iki pertraukos „Saint-Etienne“ klubui tai pavyko padaryti, tiesa, 37 minutę kamuolį į savus vartus pasiuntė gynėjas Alexas.

REKLAMA
REKLAMA

Antrojo kėlinio pradžioje „Saint-Germain“ bandė padidinti savo persvarą, bet „Saint-Etienne“ vartininkas Stephane‘as Ruffieras žaidė labai gerai.

Įpusėjus kėliniui PSG praleido dar vieną įvartį. 72 rungtynių minutę įspūdingu smūgiu į patį vartų kampą pasižymėjo Francoisas Clercas.

Iki rungtynių pabaigos šansų turėjo abu klubai. Gal šiek tiek aktyviau atrodė „Saint-Etienne“, bet nei jiems, nei Paryžiaus klubui daugiau pasižymėti nepavyko. Taigi komandos pasidalino po tašką. PSG su 60 taškų liko pirmoje vietoje, o „Saint-Etienne“ su 48 taškais liko ketvirtoje pozicijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

Kitame šio vakaro mače „Nancy“ 1-0 įveikė „Nice“ ekipą, o dar kitose rungtynėse tarp „Toulouse“ ir „Bordeaux“ klubų įvarčių nebuvo.

Rezultatai:

„Saint-Etienne“ 2 – 2 PSG

9‘ [0 – 1] Javier Pastore

18‘ [0 – 2] Zlatan Ibrahimovič

37‘ [1 – 2] Alex (į savus vartus)

72‘ [2 – 2] Francois Clerc 

„Nancy“ 1 – 0 „Nice“

23‘ [1 – 0] Djamel Bakar

„Toulouse“ 0 – 0 „Bordeaux“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų