REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Anglijos „Premier“ lygoje šiandien buvo užbaigtas 29 turas. Jame buvo sužaisti du Londono miesto derbiai. Viename jų susitiko „Chelsea“ ir „West Ham“ klubai, o pergalę 2-0 šventė „Mėlynieji“.

REKLAMA
REKLAMA

„Chelsea“ klubą į pergalę vedė saugas Frankas Lampardas, kuris 19 minutę po Edeno Hazardo perdavimo išvedė savo ekipą į priekį. Verta paminėti, kad tai buvo 200-asis anglo įvartis atstovaujant „Chelsea“ klubui.

REKLAMA

Antrąjį mačo įvartį „Chelsea“ pelnė 50 minutę. Šį kartą pasižymėjo pats belgas E.Hazardas, kuriam tikslų perdavimą atliko ispanas Juanas Mata.

Šių dviejų įvarčių „Chelsea“ komandai ir užteko, kad ji švęstų svarbią pergalę. Ši pergalė tapo dar saldesnė, kadangi kitame Londono derbyje pralaimėjimą patyrė „Tottenham“ klubas, kuris 0-1 nusileido „Fulham“ ekipai.

„Fulham“ gretose pergalingas įvartis buvo įmuštas 52 minutę, o jį pelnė puolėjas Dimitaras Berbatovas. Po šio pralaimėjimo „Tottenham“ su 54 taškais nukrito į ketvirtą vietą, o „Chelsea“ klubas su 55 taškais pakilo į trečią poziciją.

REKLAMA
REKLAMA

Svarbią pergalę kovoje dėl išlikimo šventė „Wigan“ klubas, kuris per pridėtą teisėjo laiką įveikė „Newcastle“ komandą rezultatu 2-1. Pergalingą mačo įvartį įmušė Arouna Kone. Paskutinis vakaro mačas tarp „Sunderland“ ir „Norwich“ baigėsi taikiai 1-1.

 

Rezultatai:

  • „Chelsea“ 2 – 0 „West Ham“
  • 19‘ [1 – 0] Frank Lampard
  • 50‘ [2 – 0] Eden Hazard

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų