REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atėnų AEK ekipos saugas Giorgios Katidis atsiprašė už tai, jog pelnęs pergalingą įvartį rezultatu 2-1 pasibaigusiame mače prieš „Veroia“ savo džiaugsmą išreiškė nacistiniu gestu.

REKLAMA
REKLAMA

Buvęs Graikijos nacionalinės rinktinės iki 19 metų kapitonas pelnęs įvartį atsistojo priešais AEK sirgalių tribūną ir parodė buvusios nacistinės Vokietijos vadą Hilterį sveikinantį gestą.

REKLAMA

Toks 20 metų futbolininko poelgis užrūstino AEK sirgalius, kurie savo nepasitenkinimą atvirai reiškė socialiniuose „Twitter“ ir „Facebook“ tinkluose.

G.Katidis netrukus savo „Twitter“ profilyje bandė teisintis: „Aš nesu fašistas ir tai padariau nežinodamas, ką tai reiškia“.

20 mačų šį sezoną Graikijos „Super League“ pirmenybėse sužaidusiam saugui paramą išreiškė AEK ekipos vairininkas Ewaldas Lienenas.

„Giorgios yra jaunas ir savo galvoje neturi jokių politinių idėjų. Jis greičiausiai tą sveikinimą pamatė kur nors internete ir pakartojo nė neįsivaizduodamas, ką jis reiškia“, - strategas teisino savo komandos žaidėją.

„Esu šimtu procentų įsitikinęs, kad Giorgios nežinojo, ką daro. Dėl sirgalių reakcijos jis apsiverkė persirengimo kambaryje“, - pažymėjo G.Katidis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų