REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Plaukų pynimas kasytėmis gali sukurti nuostabų įvaizdį, bet taip pat gali ir pakenkti plaukams. O dar daugiau gali pakenkti smulkus pynimas.

Plaukų pynimas kasytėmis gali sukurti nuostabų įvaizdį, bet taip pat gali ir pakenkti plaukams. O dar daugiau gali pakenkti smulkus pynimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Plaukų pynimas gali pakenkti ir sugadinti plaukus, nesvarbu, ar tu tai darai vienai dienai ar ilgesniam laikui. Tačiau yra būdų plaukus apsaugoti ir išvengti klaidų.

REKLAMA

Jei pini per stipriai

Plaukai, kurie linkę lūžinėti, neturėtų būti pinami per stipriai. Tačiau ir sveikam plaukui pynimas gali pakenkti.

Jeigu piniesi pati sau , būk atsargi ir tai daryk per daug neverždama plaukų.

Aišku, plaukų suveržimas padeda išvengti plaukų pūtimosi, bet suveržimas kenkia dar labiau. Turėk omenyje, kad stiprus plaukų pynimas dar labaiu susilpnina plauką ir jį pažeidžia.

Ne - dažnam džiovinimui fenu

Karštis labai kenkia plaukams, bet dažnas džiovinimas fenu labai pavojingas. Kaseles geriausia džiovinti natūraliai. Jeigu labai skubi ir tau reikia kuo greičiau išsidžiovinti plaukus, džiovintuvą naudok įjungus silpniausią šilumą. Būtinai naudok antgalį su difuzoriumi, taip padėsi išvengti plaukams tiesioginio karščio. Taip pat nereikėtų naudoti ir kitų plaukų priemonių, kurios gali sudeginti plauką. Tai būtų viena didžiausių klaidų : rezultatus pamatysi, kai plaukus išpinsi.

REKLAMA
REKLAMA

 

Mokėk pasirinkti

Plauti plaukus greičiausiu būdu nėra pats geriausias dalykas. Geriau vengti produktų, kurie siūlo šampūną ir kondicionierių viename buteliukyje. Turint kaseles gerai būtų naudoti stiprius kondicionierius ir kaukes.

Gali išbandyti sausąjį šampūną, taip pat gali palepinti plaukus geru nenuplaunamu kondicionieriumi - tai padės tavo plaukams atrodyti nuostabiai. Tik nepamiršk - svarbiausia nenaudoti per daug produktų vienu metu.

Su plaukų dažymu - atsargiai

Supintus kaselėmis plaukus reikia geriau prižiūrėti ir per daug jų nekankinti nei priemonėmis, nei dažymais. Dažai nėra labai natūralūs, ir tai gali pakenkti plaukui. Netgi, jei tu labai prižiūrėsi savo plaukus, geriau vengti plaukų dažymo, ypač kai piniesi kasytes. Nebent naudotum labai natūralias priemones.

Kaselių išpynimas

Geriau būtų neišpinti plaukų pačiai. Nubėk pas plaukų stilistę - ji tai atliks daug geriau. Ypač jei tavo plaukai ilgi. Gali labai sugadinti plaukus išsišpindama pati.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų