REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Sportland“ atidaryme – būrys žinomų veidų

Dainininkai Atlanta, Donatas Baumila, Baiba, Augustė Vedrickaitė, Gabrielius Liaudanskas – Svaras, krepšininkas Artūras Jomantas ir kiti gerai pažįstami veidai penktadienį, kovo 15 d., apsilankė naujos „Sportland“ parduotuvės atidaryme prekybos centre „Panorama“. Čia jie bendravo su lankytojais, išbandė „Impuls“ treniruočių zonoje siūlomas pramogas, stebėjo gatvės gimnastų bei šokėjų pasirodymus.

REKLAMA
REKLAMA

Aktyviai sportu užsiimančios Lietuvos žvaigždės akcentavo tinkamos motyvacijos svarbą. „Prieš pradedant sportuoti svarbu atsakyti sau į klausimą – ar tikrai man to reikia? Na, o pradėjus sportuoti svarbu nepamiršti sveiko gyvenimo būdo, tinkamos aprangos bei avalynės ir didelio noro,“ - sako dainininkė Atlanta, šaltuoju metu laikotarpiu sportuojanti Vilniaus lengvosios atletikos manieže.

REKLAMA

Dainininkei pritaria ir kolega Donatas Baumila, sportuojantis vidutiniškai 5-6 kartus per savaitę: „Žinoma, kiekvieno sportuojančio žmogaus motyvacija gali būti skirtinga – vyresnio amžiaus žmonės sportą renkasi dėl gerėjančios savijautos, kiti – dėl geresnės išvaizdos ar noro išsikrauti, jaustis energingai. Svarbiausia nepamiršti, kad gyvename tik vieną kartą, tad savo sveikata bei išvaizda turime rūpintis jau šiandien.”

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininko A. Jomanto teigimu, tiek norintieji užsiimti sportu profesionaliai, tiek savo malonumui to neturi atidėlioti. „Čia panašiai kaip su rūkymu – jei nori mesti, turi mesti dabar. Tik apie sportą pasakyčiau dar griežčiau – sportuoti reikia pradėti ne dabar, o užvakar,” – juokauja krepšininkas.

Gatvės šokių studija „Skillz“ netradiciškai pristatė šiltojo sezono sporto bei laisvalaikio aprangos mados tendencijas. Parduotuvės svečiai galėjo linksmintis skambant DJ Mamania ritmams, „Red Bull“ bare ar stebėdami gatvės gimnastų „Project Mayhem“ pasirodymą. Visus sporto entuziastus konsultavo „Impuls“ treneriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renginio metu taip pat buvo surengtas aukcionas, kuriame pirkėjai varžėsi dėl unikalaus dizaino batelių ir krepšininko Jono Valančiūno marškinėlių. Pradinė marškinėlių kaina – 500 Lt, o galutinis pirkėjas statė 1000 Lt. Iš viso surinkta 1850 litų, kurie bus paaukota labdarai – visuomeninei organizacijai „Gelbėkit vaikus“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų