REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Suomių kompanijos „Nokia“ pozicijos Jungtinių Valstijų rinkoje niekada nebuvo stiprios, nors pastaroji yra viena svarbiausių bet kuriam išmaniųjų telefonų gamintojui. Suomiams pradėjus naudoti operacinę sistemą „Windows Phone“ šis klausimas tapo dar aštresnis.

REKLAMA
REKLAMA

Dabartinę flagmano „Nokia Lumia 920“ versiją, skirtą mobiliojo ryšio operatoriams, turi tik kompanija „AT&T“. Šią situaciją turėtų ištaisyti modelis „Lumia 928“, kuris anksčiau buvo žinomas kodiniu pavadinimu „Laser“. Pastarasis mobilusis įrenginys bus skirtas mobiliojo ryšio operatoriui „Verizon“. Šis išmanusis telefonas šiek tiek skirsis nuo originalo.

REKLAMA

Šaltinių teigimu, „Nokia Lumia 928“ gaus 10,2 mm storio aliuminio korpusą („Lumia 920“ yra kiek storesnis – 10,7 mm), užpakalinė dalis bus šiek tiek išlenkta. Naujoko svoris bus kiek mažesnis nei originalo. Be to, „Lumia 928“ turėtų gauti 8 megapikselių raiškos „PureView“ fotokamerą su kombinuota blykste (ksenono ir šviesos diodų). Taip pat teigiama, kad bus palaikomas LTE mobiliojo ryšio standartas. Visa kita aparatinė įranga bus identiška „Lumia 920“.

Prognozuojama, kad atnaujinta „Nokia“ flagmano versija patiks pirkėjams, kadangi tai reikš, kad „Lumia 928“ turi visus šansus pasirodyti ir kitose rinkose, ne tik JAV.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų