REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oro bendrovė „Ryanair“ šiandien, kovo 15 d., pradeda skraidinti nauju maršrutu Vilnius–Diuseldorfas (Weeze oro uostas). Naujuoju maršrutu „Ryanair“ skraidins tris kartus per savaitę: antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Artėjančio vasaros sezono metu bendrovė „Ryanair“ iš Lietuvos sostinės pigius skrydžius iš viso vykdys į 15 oro uostų.

REKLAMA
REKLAMA

„Bendrovė „Ryanair“ džiaugiasi galėdama pradėti skraidinti maršrutu Vilnius–Diuseldorfas (Weeze oro uostas). Tai trečiasis Lietuvą ir Vokietiją jungiantis mūsų bendrovės maršrutas, kuris leis užtikrinti mažiausias bilietų kainas ir didesnę pasirinkimo galimybę dar didesniam klientų ir keleivių, skrendančių iš Vokietijos į Lietuvą ar atvirkščiai, skaičiui”, - apie naują maršrutą kalba Elina Hakkarainen, „Ryanair“ Baltijos šalių pardavimų ir rinkodaros vadovė.

REKLAMA

Pažymėdama šį naują maršrutą, bendrovė „Ryanair“ balandžio mėnesį pardavinės bilietus kelionėms šiuo maršrutu po 31 Lt. Anot E.Hakkarainen, norėdami įsigyti šiuos bilietus po 31 Lt, keleiviai turėtų apsilankyti bendrovės „Ryanair“ tinklalapyje www.ryanair.com. Bilietus galima užsisakyti iki pirmadienio, kovo 17 d.

Tik bendrovė „Ryanair“ siūlo pigiausius skrydžius Europoje (be jokios kuro priemokos) daugiau nei 1500 maršrutų į 180 miestų, užtikrindama geriausią Europoje aptarnavimo kokybę, daugiausia nevėluojančių skrydžių, mažiausiai atšauktų skrydžių ir mažiausiai dingusio bagažo atvejų.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų