REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Ketvirtadienio vakarą UEFA Europos lygoje žaidžiami atsakomieji aštuntfinalio susitikimai. Pirmoje tarpusavio akistatoje namuose Milano „Inter“ klubą 3-0 sutriuškinęs Londono „Tottenham“, Italijoje turėjo vargo ir tik po pratęsimo italams nusileidę palankiu rezultatu 1-4 iškovojo vietą turnyro ketvirtfinalyje.

REKLAMA
REKLAMA

Be diskvalifikuoto Garetho Bale‘o rungtynes pradėję svečiai puolime turėjo keblumų, tuo tarpu aktyviai varžovus spaudę šeimininkai jau 20 minutę pelnė pirmąjį įvartį ir sumažino bendrą serijos rezultatą iki 1-3. Pirmąjį įvartį italų klubui pridėjo Antonio Cassano.

REKLAMA

Vos prasidėjus antrajam kėliniui į „Tottenham“ komandos vartus krito antrasis įvartis. 52 minutę kamuolį į Londono ekipos vartus pasiuntė puolėjas Rodrigo Palacio ir rezultatas tapo 2-0.

Galiausiai 75 minutę „Inter“ klubui pavyko ne tik, kad pelnyti trečiąjį įvartį, bet ir išlyginti bendrą serijos rezultatą. Įvartį į savus vartus įsimušęs Williamas Gallasas buvo priverstas traukti kamuolį iš savo vartų tinklo ir vis labiau susitaikyti su galimybe žaisti pratęsimą.

REKLAMA
REKLAMA

Nuaidėjus mačo arbitro švilpukui skelbiančiam pagrindinio laiko pabaigą, komandoms teko žaisti pratęsimą. Jame savo pranašumą įrodė svečiai, kurie pelnę įvartį pastatė Milano miesto ekipą į sunkią situaciją. 96 minutę vienintelį įvartį „Tottenham“ klubui pelnė Emmanuelis Adebayoras.

Nors 110 minutę „Inter“ ekipai pavyko įmušti dar vieną įvartį, kai tiksliu smūgiu pasižymėjo Ricky Alvarezas, to italų klubui nepakako. Įvartį svečiuose įmušę „Tottenham“ futbolininkai iškovojo kelialapį į kitą turnyro etapą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų