REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

“Išlaisvink savo potencialą – atėjo Tavo eilė laimėti” – taip dalyvius sveikina 16-asis Investavimo žaidimas. Didžiausias ir seniausiai rengiamas Baltijos šalyse internetinės vertybinių popierių biržos simuliacijos žaidimas prasidėjo kovo 11 dieną ir žada ne tik galimybę atrasti bei tobulinti savo investavimo įgūdžius, bet ir laimėti puikius prizus! Prisijungti ir varžytis niekada nevėlu!

REKLAMA
REKLAMA

Investavimo žaidimas yra rengiamas Stokholmo Aukštosios Ekonomikos mokyklos Rygoje Investicinio fondo, bendradarbiaujant su Citadele Asset Management. Pagrindinis tikslas - ugdyti jaunimo domėjimąsi ekonomika ir finansais bei suteikti jiems galimybę pasitikrinti savo žinias, nerizikuojant tikroje rinkoje. Žaidimas susideda iš dviejų dalių - žaidimas  Kiekvienam užsiregistravusiam bus suteikti 3 akcijų paketai , kurių kiekvieno vertė yra 10 milijonų eurų. Dalyviams bus leidžiama prekiauti ne tik vertybiniais popieriais, bet ir biržoje prekiaujamais fondais bei išvestinėmis finansinėmis priemonėmis iš daugiau nei penkiolikos vertybinių popierių biržų. Tuo pačiu metu vyks “49ers’ Challenge”, kurio taisyklės yra identiškos Investiciniam  žaidimui. Tačiau šiame konkurse universiteto komandos turės įrodyti ne tik savo pranašumą rinkoje, bet ir parodyti savo finansų bei ekonomikos žinias atliekant testą. Komandos atstovaujančios garsiausius universitetus iš viso pasaulio, turinčios po 4-5 narius, varžysis dėl garbės bei pagrindinio prizo – gryno aukso monetos.

Dalyvavimas tiek Investiciniame, tiek komandinio darbo žaidime “49ers’ Challenge” yra visiškai nemokamas. Aukščiausius rezultatus su pradiniais akcijų paketais pasiekę dalyviai bus apdovanoti ne tik žiniomis bei garbe, bet ir piniginiais prizais, kurių bendra vertė yra 1500 eurų. Savaitės nugalėtojai bus apdovanoti knygomis apie finansus bei kitais mažais prizais. Registruotis ir rasti detalesnę informaciją galite puslapyje www.invest-game.com Stokholmo Aukštosios Ekonomikos mokyklos Rygoje Investicinio fondo valdyba skatina kiekvieną patirti aštrių emocijų, be kurių neįsivaizduojamas investuotojų gyvenimas. Dviem mėnesiams tapti Volstryto brokeriu valdančiu milžiniškus pinigus bei įgyti neįkainuojamos patirties. Tad nedelskite!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų