REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Medicinos bankas sukūrė savo klientų poreikiams pritaikytą mobiliosios bankininkystės programėlę, leisiančią tiek verslo, tiek privatiems banko klientams saugiai, greitai ir patogiai tvarkyti kasdienius finansinius reikalus visur, kur pasiekiamas interneto ryšys. Programėlė veiks ir planšetiniuose kompiuteriuose bei muzikiniuose grotuvuose „iPod Touch".

REKLAMA
REKLAMA

Banko klientai, sudarę Sąskaitos tvarkymo internetu sutartį, galės sužinoti sąskaitų likučius ir operacijų sumas, įskaitytas ar nurašytas iš sąskaitų, peržiūrėti grafinę sąskaitos informaciją, sumokėti už įsigytas prekes bei suteiktas paslaugas arba atlikti pervedimą partneriui, darbuotojui ar kitiems asmenims vietiniu pervedimu banko viduje ir į kitus šalies bankus, keisti valiutą.Klientai taip pat galės peržiūrėti, pasirašyti, atšaukti, šalinti per internetinę bankinę sistemą (IBS) ar mobiliąją bankinę sistemą (MBS) suvestą operaciją, naudotis savo sukurtais gavėjų sąrašais ir/ar šablonais, vienos sesijos metu valdyti savo ir kitų atstovaujamų klientų paskyras.

REKLAMA

Pasak Medicinos banko Verslo plėtros departamento direktorės Vaidos Stamburaitės, unikali funkcija, kurią bankas vienas pirmųjų siūlo Lietuvoje, tai galimybė pasinaudoti išplėstąja realybe ieškant banko padalinių. „Įgalinus šią funkciją, pakanka telefoną iškelti prieš save ir keliauti ekrane matomo artimiausio banko padalinio link“, - sako V. Stamburaitė.

Jos teigimu, tobulėjant technologijoms bei spartėjant gyvenimo tempui nebėra būtinybės apsilankyti banko padalinyje. Tad mobiliosios bankininkystės programėlės dėka sutaupytą valandą ar pusvalandį galima skirti sau ar artimam žmogui

REKLAMA
REKLAMA

„Artimiausiu metu mūsų klientai, naudodamiesi MBS, galės apmokėti ir sąskaitas už komunalines bei kitas paslaugas. Naujovė, to Lietuvoje iki šiol nebuvo, - galimybė nufotografuoti gautas sąskaitas ir iš karto atlikti mokėjimus telefonu“, - sako V. Stamburaitė.

MBS programėlę pagal Medicinos banko reikalavimus sukūrė Lietuvos IT įmonė ETRONIKA.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų