REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šįvakar LNK laidoje KK2 – dar niekada nematyti kadrai iš Didžiosios Britanijos Plimuto, miesto, kuriame gyvena ir treniruojasi auksinė Lietuvos mergaitė – plaukikė Rūta Meilutytė.

REKLAMA
REKLAMA

Rūtos tėtis Saulius Meilutis šį trečiadienio vakarą 19.30 KK2 žiūrovams žada parodyti tai, ko dar nematė nė viena televizijos kamera: neregėtą modernų baseiną pakeliamomis grindimis, Rūtos trenerį Jonathaną Ruddą, koledžą, kuriame R. Meilutytė kremta mokslus, ir daug kitų įdomybių.

REKLAMA

Žurnalistų kelionę į Didžiąją Britaniją paskatino kalbos, kad garsiausia Lietuvos plaukikė, olimpinė ir pasaulio plaukimo čempionė R. Meilutytė gali išvykti gyventi į Ameriką ir plaukti ne už Lietuvos, o už Amerikos rinktinę.

Rūtos tėtis pasakoja, kad jiedu sulaukė pasiūlymų tapti amerikiečiais. Neva Amerikoje Meilučiai taptų milijonieriais ir tikromis žvaigždėmis.

„Automatiškai tapusi Amerikos plaukimo rinktinės nare, Rūta pelnys dar ne vieną aukso medalį per savo karjerą. Būdama amerikietė ir tokios žavios išvaizdos, ji galėtų sudaryti iš tikrųjų nemažus kontraktus“, – pripažįsta S. Meilutis.

Kol kas S. Meilučiui gyventi Plimute labai patinka. Čia gatvėse niekas neprašo autografų, niekas nefotografuoja, o jei ir atpažįsta – nepriekabiauja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų