REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Elektroninėse „eBay“ lentynose galima rasti pačių įvairiausių daiktų, taip pat ir itin keistų transporto priemonių. Tarkime, šis 1963 m. „Volkswagen T1“ mikroautobuso pagrindu sukonstruotas pikapas pavadintas „mažyliu“ yra skirtas specialiai traukos lenktynėms.

REKLAMA
REKLAMA

Visų pirma, jis yra 1,2 metro trumpesnis už originalą, todėl automobilio proporcijos tokios keistos. Dėl jų kadaise buvęs mikroautobusu pikapas gavo ir tokią mielą pravardę.

REKLAMA

Skelbime automobilio savininkas tvirtina per šešis metus automobilio restauracijai išleidęs 60 tūkst. dolerių (160 tūkst. litų). Tokią apvalią pinigų suma jis investavo į naujus elektros laidus, gumines žarnas, stabdžius ir pusašius, naują generatorių, automatinę alyvos aušinimo sistemą, degimą, keramika dengtą cilindrų galvutę ir dar daugybę visokio gėrio.

Be abejonės, svarbiausias pasikeitimas šiame pikape yra prie „Rancho“ sportinės transmisijos prijungtas 4 cilindrų, 2,2 litro darbinio tūrio 330 AG galios variklis su dviem karbiuratoriais. Šio mazgo, įspūdingo dydžio galinio oro aptako ir didesnių galinių ratų pritaikymas leidžia manyti, kad automobilis dalyvavo ne vieneriose „drago“ lenktynėse, nors odometras rodo tik 5129 mylias (8254 kilometrus).

REKLAMA
REKLAMA

Mažasis pikapas netgi turi galinę atramą su ratukais, apsaugančiais nuo virtimo atgal intensyvaus įsibėgėjimo metu, taip pat ir didžiulį „užvedimo raktą“ tam, kad automobilis atrodytų kaip žaislinis. „Mažylio“ interjeras visiškai perdarytas, jame įrengti DVD ir CD grotuvai.

Savininkas taip pat skelbia esą pikapas dviejose automobilių parodose yra pelnęs aukščiausius apdovanojimus. Varžytinėse, iki kurių pabaigos liko kiek daugiau nei 4 val. kol kas laimi 13,100 dolerių (35 tūkst. litų) pasiūlęs pirkėjas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų