REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seksualumas jūsų kraujyje

Atlikti tyrimai įrodė ryšį tarp kraujo grupės ir seksualinio temperamento. Kiekvienas žmogus turi tam tikrą kraujo grupę. Yra keturios kraujo grupės, kurios žymimos šiais simboliais: ?(II), B(III), AB(IV) ir O (I). Ką kraujo grupė sako apie jūsų seksualinį temperamentą?

REKLAMA
REKLAMA

Žmonės, kurių kraujo grupė ?(II), yra taikūs, kuklūs ir pareigingi. Juos netgi galima vadinti tobulumo įsikūnijimu. Paprastai jie greitai kyla karjeros laiptais, o visa kita laiko antraeiliais dalykais. Šiais žmonėmis galima visada pasitikėti, jie ištikimi savo artimiesiems ir draugams. Pasinėrę į darbą jie seksui neskiria daug reikšmės. Tačiau stengiasi sąžiningai atlikti šeimyninę pareigą lovoje, siekia, kad lytiniai santykiai suteiktų kuo daugiau malonumo. Kartais seksas su jais tampa rutininis ir nuobodus. Į lytinius santykius ?(II) kraujo grupės žmonės žiūri gana konservatoriškai. Jei jūsų partneris priklauso būtent šiai kraujo grupei, imkitės iniciatyvos, padrąsinkite, siūlykite savo idėjas, kurias jūsų antroji pusė padės įgyvendinti.

REKLAMA

B(III) kraujo grupės žmonės yra jautrios prigimties, švelnūs, kūrybingi, patikimi kolegos ir draugai. Ir darbui, ir seksui jie kelia aukštus reikalavimus. Po ramybės ir tvirtybės kauke slepiasi jautri ir pažeidžiama siela. Šie žmonės gali pasirodyti šalti ir abejingi, bet kai kalba pasisuka apie meilę ar seksualinį gyvenimą, jų jausmai gali prasiveržti audringai ir nesulaikomai.

?B (IV) kraujo grupės atstovai – labai jausmingi žmonės. Juos valdo stiprios aistros, dažnai kankina abejonės ir vidinės kančios. Viduje tarsi bando harmoningai sugyventi kelios skirtingos sielos. Visus jausmus jie išgyvena vieni, niekam neatskleidžia savo paslapčių. Meilės ir sekso srityje šie žmonės labai aistringi ir jausmingi. Plėtodami santykius ieško pilnatvės ir supratingumo.

O (I) kraujo grupės žmonės yra labai judrūs ir aktyvūs. Jie energingi, gyvybingi, linkę bendrauti, pasižymi stipria valia, veržlūs, lengvai užmezga santykius. Seksualiniuose santykiuose šie žmonės labai temperamentingi, lovoje mėgsta fantazuoti ir eksperimentuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų