REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Jūs pernelyg įsitempę ir nevertinate to gero, ką jau esate pasiekę, įgiję. Ši diena gera skolintis, ieškoti alternatyvių uždarbių. Nepavyduliaukite.

 Avinas Jūs pernelyg įsitempę ir nevertinate to gero, ką jau esate pasiekę, įgiję. Ši diena gera skolintis, ieškoti alternatyvių uždarbių. Nepavyduliaukite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Palankus metas, kai bet kokie veiksmai duoda apčiuopiamos naudos. Tai geras laikas užmegzti partneriškus ryšius, ypač su užsieniečiais. Nepraleiskite progos nudžiuginti kad ir maža dovanėle sutuoktinį, beje, geras laikas kartu nueiti į kavinę, restoraną.

REKLAMA

Dvyniai Palanku tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, tiesa, nedera demonstruoti kategoriškumo. Galite gauti naudingos informacijos, veiklos ar kelionių pasiūlymų. Gera diena vykti į komandiruotes.

Vėžys Tik neskubėkite ir draugų padedami sutvarkysite svarbų reikalą. Tačiau nepersistenkite, nedarykite nieko, ko nesinori. Neapribokite savo laisvės. Nebus sunku užmegzti pažintis – tiek draugiškas, tiek romantiškas.

Liūtas Svajingas metas. Niekur neskubėkite, ką galite, atidėkite antrai savaitės pusei. Svarbų sprendimą priimkite tiktai įsiklausę į savo nuojautas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Susitelkite. Jūs galite išsiveržti į priekį, nugalėti konkurentus. Tiesa, skubėti nedera: jūsų sprendimai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota, kitaip artimiausiu metu teks brangiai sumokėti už savo galimybių viršijimą. Geras laikas pradėti gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą.

Svarstyklės Spręskite aktualias problemas – rasite puikių kompromisų. Tiktų ieškoti asmenų, organizacijų, galinčių jus paremti, pagarsinti jūsų idėjas. Gera proga taikytis sutuoktiniams.

Skorpionas Veiklai puikus laikas: greitai sugebėsite rasti reikalingą žmogų, gauti naudingos informacijos. Tvirtinkite svarbius dokumentus, pasinaudokite šios dienos pasiūlymais. Atsitiktinė pažintis gali pereiti į romantišką jausmą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Neskubėkite, dažniau nusileiskite tiek darbe, tiek namie. Darbe nepervarkite (vis vien naudos bus mažai), geriau labiau pasirūpinkite namais, šeima.

Ožiaragis Sėkmės diena: sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Nebijokite rizikuoti. Būkite atidūs šiandien išgirstiems dalykams, gautiems pasiūlymams – vėliau tai bus itin perspektyvu. Raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu.

Vandenis Naudingų darbų metas. Tiks spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į vadovą su prašymais. Jei norite, kad jūsų santykiai su kolega pagerėtų, verta pakviesti pietų.

Žuvys Jus supras ir parems (tiesa, ne tiek, kiek norėjote, bet džiaukitės ir tuo, ką dabar duoda, – vėliau situacija pagerės). Ieškokite sąjungininkų. Nepriimkite svarbių sprendimų neišklausę kitų nuomonės. Pasistenkite, kad sutuoktinis atsidurtų jūsų dėmesio centre.

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų