REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Miuncheno „Bayern“ klubas atsakomosiose UEFA Čempionų lygos rungtynėse su Londono „Arsenal“ turės verstis be vieno savo lyderio – Francko Ribery.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad pirmąjį aštuntfinalio mačą Londone „Bayern“ laimėjo rezultatu 3-1, todėl „Arsenal“ į Vokietiją vyks turėdami nemažą deficitą. Visgi F.Ribery aikštėje nebus, todėl „Arsenal“ komandai žaisti bus šiek tiek lengviau.

REKLAMA

Prancūzijos rinktinės atakuojantis saugas pasitempė kairės kojos kulkšnies raiščius. Šią traumą jis patyrė savaitgalį kai „Bayern“ 3-2 įveikė Diuseldorfo „Fortuna“ klubą.

„Bayern“ klubas savo oficialioje svetainėje jau patvirtino, kad F.Ribery nežais trečiadienio rungtynėse, kuriose „Arsenal“ klubui reikės mažiausiai trijų įvarčių.

Tačiau šiame sezone joks klubas į „Bayern“ vartus neįmušė trijų įvarčių. Tačiau „Bayern“ prieš šias rungtynes turi ir dar keletą problemų. Dėl surinktų kortelių rungtynes su „Arsenal“ praleis Jerome‘as Boatengas ir Bastianas Schweinsteigeris.

Minėtame mače su „Fortuna“ nežaidė ir Arjenas Robbenas, kuris dažniausiai ir keičia F.Ribery. Olandas turi problemų su blauzda, bet dar nėra aišku ar jis galės žaisti trečiadienio rungtynėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų