REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Stenkitės atsipalaiduoti nuo įtemptos situacijos. Nekreipkite dėmesio į nemalonias smulkmenas - kam jų nepasitaiko. Raskite kuo atgaivinti sielą. Tik jokiu būdu "nesigaivinkite" svaigalais - gresia rimtai apsinuodyti.

Avinas Stenkitės atsipalaiduoti nuo įtemptos situacijos. Nekreipkite dėmesio į nemalonias smulkmenas - kam jų nepasitaiko. Raskite kuo atgaivinti sielą. Tik jokiu būdu "nesigaivinkite" svaigalais - gresia rimtai apsinuodyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien vertėtų pasistengti, kad esantieji aplink jus pamatytų, jog esate draugai, o ne priešai, kad patikėtų jūsų gerais ketinimais, žinoma, jei jie tokie iš tikrųjų yra. Galite atnaujinti kažkada nutrūkusius draugystės ar meilės ryšius.

REKLAMA

Dvyniai Tikriausiai turėsite reikalų, susijusių su bankais, paskolomis, mokesčiais. Tinkamas metas priminti apie skolos grąžinimą senam pažįstamam. Labiau pasitikėkite savimi, neieškokite pritarimo ten, iš kur jo nė neverta tikėtis.

Vėžys Tai gali būti tarsi dvasiškai apvalanti diena. Tiek jūsų, tiek kitų jums duotas geranoriškas patarimas, atviras ir teisingas žodis turės didelę vertę ir nebus pamirštas. Galbūt vyksite į kitame mieste, rajone vykstančius susitikimus, renginius.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien net nereikės stengtis, kad pasirodytumėte dėmesingi, rūpestingi. Tai kils iš vidinio poreikio. Tenkinsitės tuo, ką turite, nelaukdami jokių stebuklų. Tačiau vakare gali užplūsti liūdesys dėl nerealizuotų planų, nesusipratimų.

Mergelė Jūsų turėtų nenuvilti komerciniai ir visuomeniniai reikalai, kontaktai, gauta informacija. Galite sutikti žmogų, žadinantį romantiškus jausmus ar prisiminimus. Vakaras išryškins su vaikais susijusią problemą.

Svarstyklės Naujai įvertinsite įprastus dalykus, remdamiesi vaizduote ir intuicija. Labiausiai patiks darbuotis vienatvėje arba ilsėtis ir svajoti atsiskyrus nuo kitų. Gana didelė ligos tikimybė, tad saugokitės infekcijų, venkite svaigalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Padidės emocinis jautrumas. Gana daug teks bendrauti su moterimis. Vakare galimas "aklas" pasimatymas, arba įvyks kažkoks nesusipratimas santykiuose ar susitarimuose su partneriu. Jei jis serga, verčiau nerizikuokite užsikrėsti.

Šaulys Nebloga diena finansinėms problemoms spręsti, tik neatidėliokite to vakarui. Tuo metu jau nebetiks ir skolintis bei skolinti. Vargu ar pasiteisins prekės, užsakytos internetu ar kitaip perkamos tarsi katė maiše. Pinigus atgauti pasirodys nelengva.

Ožiaragis Jums nestigs optimizmo, noriai bendrausite. Sutiksite žmonių, kuriais neįmanoma nesižavėti. Gali nuskambėti intriguojantis pasiūlymas. Vis dėlto vakare rizikinga aklai pritarti nežinomiems dalykams, naujovėms, pasitikėti nepažįstamais.

REKLAMA

Vandenis Viskas bus gerai, jei šiandien galėsite apsiriboti savo mažu šeimyniniu pasaulėliu, kasdieniais darbais. Jei įmanoma, neverskite savęs eiti į viešumą, politikuoti, ypač vakare, kuomet mažai tikėtinas žmonių supratimas, palankumas.

Žuvys Diena turėtų būti gana smagi. Neblogai seksis bendrauti su jaunąja karta. Turbūt bus ir flirtų, renginių. Tačiau vakare ne viskas susiklostys taip, kaip planuojate. Gali pasikeisti asmeninių santykių eiga.

 

 Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų