REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester City“ klubo saugas Jamesas Milneris atskleidė, kad jis pasiilgo savo buvusio komandos draugo Mario Balotelli, kuris žiemą išvyko į „Milan“ klubą.

REKLAMA
REKLAMA

22 metų italas „Man City“ klube žaidė pustrečių metų, tačiau sausį „Milan“ už 22 milijonus svarų sterlingų grąžino puolėją į gimtinę.

REKLAMA

J.Milneris pripažįsta, kad kartais dėl M.Balotelli tu netenki kantrybės, tačiau saugas taip pat mano, kad yra sunku nemėgti „Super Mario“.

„Aš pasiilgau Mario! Jis buvo pamišęs, jis visada mėgdavo būti dėmesio centre. Kartais atrodydavo, kad mūsų rūbinėje būdavo 12 metų berniukas“, - kalbėjo J.Milneris.

„Tačiau jis buvo geras vyrukas ir nepridarydavo jokios žalos. Tikiuosi, kad Milane jam seksis puikiai. Jis turi įgūdžiu tapti puikiu futbolininku ir galbūt Italijoje jam pavyks tai įrodyti“, - tęsė 27 metų anglas.

REKLAMA
REKLAMA

„Kartais būdavo dienų kai tu galvodavai: „Mario. Ne šiandien. Palik viską ramybėje“, tačiau ji nemėgti yra labai sunku, nors jis ir pridarydavo įvairių kvailysčių. Kartais vienas iš komandos draugų jam pasakydavo, kad reikia nusiraminti. Tada viskas nurimdavo, bet po pusvalandžio Mario prieidavo ir atsiprašydavo už savo elgesį“, - toliau kalbėjo saugas.

Anglijos rinktinės saugas atskleidė ir tai, kad M.Balotelliui visada reikėdavo duoti kokios nors veiklos, kad jis ko nors nepridarytų.

„Turėdavai jam duoti kokio nors darbo. Per vieną Kalėdinę akciją pas mus turėjo atvykti vaikai. Jų reikėjo laukti dar pusvalandį ir mes galvojome ką reikia daryti su Mario? Jis bus tikras košmaras. Tada jis davė 20 minučių interviu su Joe Hartu, o tada jam kažkas davė iPad ir įjungė „Angry Birds“ žaidimą. Reikėjo jį užimti, bet kai atėjo jo eilė susitikti su vaikais, su jais jis buvo puikus“, - užbaigė J.Milneris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų