REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors moteris dauguma vyrų vadina dailiąja arba silpnąja lytimi, šios sportininkės galėtų „įkrėsti į kaulus“ daugumai vyrų. Jos stiprios, pasitikinčios savimi, laiminčios ir geriausios iš geriausių savo sporto šakose.

REKLAMA
REKLAMA

Portalas bleacherreport.com pateikia sąrašą atlečių, kurių bijo dauguma vyrų.

Lindsey Vonn, kalnų slidinėjimas

28 metų JAV sportininkė savo sąskaitoje turi jau 59 pergales, tarp jų olimpinį aukso medalį ir du pasaulio čempionato. L. Vonn trūksta tik trijų pergalių, kad pagerintų daugiausiai individualių pergalių iškovojusio sportininko rekordą.

REKLAMA

Yani Tseng, golfas

Taivano golfo žaidėja buvo jauniausia iš vyrų ir moterų laimėjusi penkis aukščiausius turnyrus. Būdama 24 metų ji jau yra geriausia pasaulyje nuo 2011 metų.

Misty May-Treanor ir Kerri Walsh, paplūdimio tinklinis

Ši komanda, atstovaudama JAV, tris kartus stojosi ant aukščiausios pakylos vasaros olimpinėse žaidynėse. Jos vadinamos geriausia pasaulyje paplūdimio tinklinio komanda.

Venus Williams, tenisas

JAV tenisininkė šiame sąraše ne tik dėl to, kad laimėjo devynis didžiojo kirčio turnyrus, bet ir dėl to, kad ne kartą parodė savo charakterį ir valią kovojant dėl WTA reitingo. Abi sesės Williams dar labiau gąsdinantis derinys – kaip pora jos laimėjo 13 didžiojo kirčio turnyrų ir tris olimpinius aukso medalius.

REKLAMA
REKLAMA

Abby Wambach, futbolas

JAV moterų futbolo rinktinės kapitonė tris kartus iškovojo olimpinį auksą, penkis kartus buvo pripažinta geriausia JAV atlete, 2012 metais – geriausia pasaulio futbolininke.

Ronda Rousey, MMA

Ji tapo pirmąja JAV moterimi, kuri iškovojo olimpinį medalį dziudo imtynėse, tai ji padarė 2008 metų Pekino olimpiadoje. Šiuo metu ji yra geriausia MMA žaidėja pasaulyje.

Marija Šarapova, tenisas

Jos teniso sugebėjimais neabejoja niekas. M. Šarapova keturis kartus laimėjo didžiojo kirčio turnyrus ir yra trečia planetos raketė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Brittney Griner, krepšinis

JAV moterų koledžų lygos žaidėja. Tris kartus laimėjo naudingiausios finalo žaidėjos titulą, pripažinta geriausia JAV koledžų žaidėja. 203 centimetrų krepšininkė ūgiu nenusileidžia vyrams ir tapo antra moterimi, kuri įdėjo į krepšį NCAA čempionate.

Marta Vieira Da Silva, futbolas

Brazilijos moterų futbolo rinktinės puolėja geriausia FIFA metų žaidėja pripažinta penkis kartus, du kartus laimėjo sidabrą olimpinėse žaidynėse.

Serena Williams, tenisas

JAV gali didžiuotis tokio lygio sportininke, kuri sunkiai suskaičiuoja savo titulus: geriausia planetos raketė, vienintelė moteris laimėjusi daugiau nei 40 milijonų, laimėjusi 30 didžiojo kirčio titulų, viena geriausių tenisininkių istorijoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų