REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su narkotikais sučiuptas Arkikatedros kunigas

Rasti keli kilogramai amfetamino ir marihuanos

Prekyba narkotikais įtariamas Vilniaus Arkikatedros kunigas Darius Tomas Davainis.

(Atnaujinta 21.45)

Vilniaus kriminalinės policijos viršininkas Antonis Mikulskis portalui Balsas.lt sakė, kad dvasininkas sulaikytas su didele narkotikų siunta: "Ekspertai turėtų patvirtinti, kas tai per medžiaga. Įtariama, kad tai sintetiniai narkotikai".

REKLAMA
REKLAMA

Kunigas T. Davainis buvo sulaikytas, tačiau jam sutikus bendradarbiauti su policija, jis buvo paleistas pateikus įtarimus dėl narkotikų laikymo ir platinimo.

REKLAMA

Portalo Balsas.lt duomenimis, per kratą pas bažnyčios tarną aptikta keli kilogramai amfetamino ir marihuanos. Pareigūnai kunigą sulaikė aiškindamiesi narkotikų platinimo tinklą. Manoma, kad jaunas dvasininkas galėjo platinti narkotikus tarp tikinčio jaunimo.

---------------

Narkotikų platintojų tinklą narpliojantys pareigūnai gavo informacijos, kad dvasininkas gali turėti narkotinių medžiagų ir tam tikrų medikamentų.

Vilniaus apskrities policijos viršininkas Kęstutis Lančinskas LNK patvirtino, kad kunigas sulaikytas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirminiais duomenimis, per kunigo namuose atliktą kratą aptikta draudžiamų medžiagų. Nors sulaikytas kunigas buvo paleistas, manoma, kad jam pareikšti įtarimai dėl narkotikų laikymo ir/arba platinimo.

Bažnyčios hierarchai apie su narkotikais susijusias pavaldinio problemas teigė nieko nežinantys.

Tai jau ne pirmas kartas, kuomet D. T. Davainis susiduria su policija. Prieš kelerius metus jis pats prašė policijos pagalbos, kuomet tariamai iš jo automobilio buvo pavogta antikvarinių vertybių už 50 tūkst. litų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų