REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šių metų birželio 5 d. oro linijų bendrovė „Wizz Air” iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto pradės vykdyti skrydžius į Norvegijos miestą Alesundą, rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt.

REKLAMA
REKLAMA

„Wizz Air” skrydžius iš Vilniaus į Alesundą vykdys 2 kartus per savaitę: trečiadieniais ir sekmadieniais. Lėktuvas iš Vilniaus kils 19 val. 15 min., o iš Alesundo – 21 val. 15 min. Skrydžiai bus vykdomi Airbus A320 orlaiviu, per metus kompanija tikisi pervežti 30 tūkst. keleivių.

REKLAMA

„Mums labai džiugu, kad galime pasiūlyti dar daugiau pigių skrydžių iš Vilniaus oro uosto. Atidarydami naują kryptį į Alesundą, mes suteikiame daugiau galimybių į Vilnių atvykti tiek verslininkams, tiek turistams. Niekam ne paslaptis, kad norvegų turistai yra pamėgę Lietuvą , tad mūsų nauja kryptis yra ypač gera žinia ir Vilniaus verslininkams,“ – sako Daniel de Carvalho, „Wizz Air“ komunikacijos vadovas. Jis pridūrė, kad tikisi, jog itin mažos, nuo 77 Lt prasidedančios bilietų kainos paskatins ir lietuvius aplankyti ypatingai gražų Alesundo jūros regioną.

Per beveik dvejus „Wizz Air” veiklos metus Vilniuje kompanija labai išplėtė susisiekimą tarp Lietuvos ir Norvegijos. Šiuo metu „Wizz Air” taip pat skraido į Bergeną ir Stavangerį, į Oslo Stanjefordo oro uostą, o po mėnesio pradės vykdyti skrydžius į Trondheimą. „Wizz Air“ iš 14-os savo maršrutų Vilniaus oro uosto vasaros tvarkaraštyje, net 5 vykdys į Norvegiją.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų