REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„West Bromwich Albion“ vyriausiasis treneris bei buvęs Jose Mourinho kolega Steve'as Clarke teigia, jog portugalas yra pasiruošęs pakeisti Serą Alexą Fergusoną už „Manchester United“ vairo.

REKLAMA
REKLAMA

Abu treneriai dirbo Londono „Chelsea“ klube 2004 – 2007 metais, kur palaikė šiltus santykius, todėl S.Clarke nė kiek nesistebėtų, jeigu jo kolega stotų prie „raudonųjų velnių“ ekipos vairo.

REKLAMA

„Pasižiūrėjus į klubus, kuriuose jis dirbo, tai yra viena iš ekipų, kuriai jis gali vadovauti“, - teigė WBA treneris.

„Prieš rungtynes su „United“ nusiunčiau jam žinutę, kurioje palinkėjau sėkmės. Aš jam taip pat priminiau, kad rungtynes stebės visas pasaulis, tačiau aš pats tuo metu žiūrėjau „Champioship“ diviziono rungtynes“, - šypsojo anglas.

„Kurį laiką atrodė, kad „Real“ sezonas gali būti palaidotas, tačiau Jose ir komandai pavyko viską apversti aukštyn kojom. Jie du kartus įveikė „Barcelona“ bei dabar privertė kapituoliuoti „Manchester United“ ekipą“.

REKLAMA
REKLAMA

S.Clarke nuomone, buvęs „Porto“ vairininkas bet kokia kaina sieks su „Real“ triumfuoti Čempionų lygoje.

„Esu įsitikinęs, jog Jose stengsis tapti treneriu triskart laimėjusiu Čempionų lygą su skirtingais klubais iš skirtingų šalių. Jis turi kontraktą su „Real“ ir tai bus jo pagrindinis tikslas“.

„Ką „Real“ nuspręs daryti su savo treneriu sezonui pasibaigus, čia jau kitas klausimas“, - pažymėjo S.Clarke.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų