REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos spauda praneša, kad šalies vicečempionas „Manchester United“ vasarą ruošiasi parduoti puolėją Wayne‘ą Rooney. Neoficialiais duomenimis skelbiama, jog futbolininko kaina rinkoje gali siekti 35 milijonus svarų sterlingų.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad po sezono anglą savo gretose norėtų matyti Madrido „Real“ klubas, kurio lyderis Cristiano Ronaldo vis dažniau siejamas su grįžimu į „United“.

REKLAMA

Praėjusį sezoną įspūdingą sportinę formą demonstravęs W.Rooney šiemet rungtyniauja kur kas kukliau. „Raudonuosius velnius“ papildęs buvęs Londono „Arsenal“ ekipos kapitonas Robinas van Persie ne kartą šiame sezone „išstūmė“ savo komandos draugą iš startinės sudėties.

Remiantis spaudoje pasirodančiais pranešimais, W.Rooney „United“ gretose galėtų pakeisti Dortmundo „Borussia“ komandos puolėjas Robertas Lewandowskis, kuris su Mančesterio miesto ekipa buvo siejamas ir praėjusių metų vasarą.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek anksčiau spauda taip pat pranešė, esą „raudonuosius velnius“ gali palikti ir portugalas Nani, kuris dėl pašlijusių santykių su treneriu Alexu Fergusonu pastaruoju metu aikštėje pasirodo itin retai.

Pastarasis šį sezoną sužaidė 17 rungtynių ir pelnė keturis įvarčiu, tuo tarpu W.Rooney aikštėje pasirodė 27 kartus ir savo sąskaitą papildė 14 įvarčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų