REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Brazilijos futbolo rinktinės treneris Luizas Felipe Scolari prieštarauja minčiai, jog vasarą „Santos“ klubo puolėjas Neymaras galėtų papildyti Ispanijos „La Liga“ pirmenybių lyderės „Barcelona“ komandos gretas. Strategas tikina, kad brazilų talentas dar bent metams privalo likti tėvynėje.

REKLAMA
REKLAMA

Patyręs specialistai baiminasi, kad naujoje komandoje 21 metų futbolininkui gali būti sunku prisitaikyti, todėl jaunuoliui pataria neskubėti ir dar kurį laiką rungtyniauti Brazilijoje. L.F.Scolari taip pat dvejoja, ar katalonų klube Neymaras gautų pakankamai žaidimo minučių.

REKLAMA

„Neymaras galėjo persikelti į „Barcelona“ prieš dvejus metus, bet dabar būtų daug geriau, jei jis liktų „Santos“ klube“, - tikino Brazilijos rinktinės treneris.

„Kaip jis adaptuotųsi? Ar jis ten būtų savimi? Ar jis gautų pakankamai žaidimo minučių? Ir iš viso, ar jis gautų galimybę žaisti šioje žvaigždžių komandoje? Brazilijai būtų geriau, jei jis iki 2014 metų Pasaulio čempionato niekur neišvyktų“, - savo mintimis dalinosi L.F.Scolari.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiais metais Neymaras žibėjo ne tik „Santos“ klube, bet ir nacionalinėje ekipoje. Šalies rinktinėje puolėjas sužaidė vienuolika rungtynių ir pasižymėjo devynis kartus. Tuo tarpu vilkėdamas „juodai baltų“ marškinėlius futbolininkas atliko 47 pasirodymus ir pelnė 43 įvarčius.

Brazilijos vunderkindu laikomas Neymaras įvarčius muša ir šiemet. Per du mėnesius, sužaistas septynerias rungtynes, puolėjas įmušė šešis įvarčius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų