REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Barselonoje vykusioje didžiausioje tarptautinėje mobiliosioms technologijoms skirtoje kasmetinėje parodoje ir konferencijoje „Mobile World Congress“ informacinių technologijų bendrovė IBM pristatė mobiliųjų sprendimų ir paslaugų paketą verslui „MobileFirst“. IBM taip pat paskelbė per šiuos metus padvigubinsianti investicijas į mobiliuosius sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak IBM atstovų, bendrovė savuoju „MobileFirst“ paketu verslui siūlo tiek mobiliųjų technologijų infrastruktūros planavimo ir diegimo bei konsultavimo paslaugas, tiek techninės ir programinės įrangos sprendimus, leisiančius įmonėms geriau išnaudoti mobiliųjų įrenginių ir mobilaus interneto teikiamas galimybes versle.

REKLAMA

Mobiliesiems įrenginiams skirti saugumo sprendimai, analitinė įranga, debesų kompiuterijos sprendimai ir programėlių kūrimo programinė įranga kartu su IBM ekspertų kompetencijomis padės kompanijoms tapti tuo, ką IBM atstovai vadina mobiliąja įmone, sakoma pranešime.

IBM ekspertų teigimu, verslas, vartotojų elgsena, prekybos ir reklamos modeliai šiandien kinta dėl spartaus mobiliųjų technologijų vystymosi ir išmaniųjų įrenginių plėtros. Sėkmingam ir inovatyviam verslui reikia prie šių pokyčių prisitaikyti, o tai IBM atstovų teigimu, reiškia neišvengiamą tapimą mobiliąja kompanija, kurioje mobilieji įrenginiai išnaudojami ne tik kaip pardavimo kanalas, bet ir darbo platforma, duomenų analizės įrankis ir inovacijų generavimo priemonė.

IBM duomenimis, iki 2016 metų vienas milijardas vartotojų visame pasaulyje turės išmaniuosius telefonus ir planšetinius kompiuterius, o iki 2020 metų pasaulyje bus apie 10 milijardų tarpusavyje sujungtų kompiuterių ir mobiliųjų įrenginių. Dar iki šių metų pabaigos mobiliaisiais prietaisais atliktų prekybos sandėrių skaičius išaugs 50 proc., o darbuotojų, besinaudojančių išmaniaisiais įrenginiais darbui, skaičius išaugs iki 350 milijonų.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų