REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriausybės ketinimai stabdyti įstatymais jau patvirtintą ilgalaikę pensijų sistemos reformą yra lengvabūdiškas ir neatsakingas žingsnis, kuris tiktai gilina gyventojų nepasitikėjimą valstybe, – sako Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas Eligijus Masiulis.

REKLAMA
REKLAMA

„Galima sakyti, kad tokiais žingsniais Vyriausybė gyventojams pati įteikia bilietą į londonus ir oslus. Toks blaškymasis skatina dar didesnį žmonių nepasitikėjimą valstybe. Todėl raginame Vyriausybę nežlugdyti Seime jau patvirtintos pensijų kaupimo tvarkos, kuria buvo įtvirtinta gyventojų teisė savarankiškai rinktis jiems palankiausią sistemą – valstybinį ir privatų kaupimą senatvei“, – teigė Liberalų sąjūdžio frakcijos vadovas E. Masiulis.

REKLAMA

Jo teigimu, keistai ir visiškai neargumentuotai skamba valdančiųjų teiginiai, esą dabartinė pensijų kaupimo sistema palanki tiktai turtingiesiems, dideles pajamas gaunantiems žmonėms.

„Siūlyčiau valdantiesiems atsipeikėti ir išsivaduoti iš miražų, kuriuose jie dažniausiai regi mistinį valstybės lėšų užvaldymą ir turtingųjų interesus. Jei Vyriausybė tikisi, kad valstybinė „Sodros“ sistema yra vienintelis gelbėjimosi ratas, tai yra labai siauras ir naivus požiūris į ateitį“, – sakė E. Masiulis.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų