REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Labai aktyvi diena, jei dirbate kūrybinį, politinį ar pedagoginį darbą. Savo idėjomis, užmojais galite nustebinti kolektyvą, visuomenę. Aktualūs bus ir meilės, draugystės reikalai. Galite pasijusti įsigiję atkaklų gerbėją.

Avinas Labai aktyvi diena, jei dirbate kūrybinį, politinį ar pedagoginį darbą. Savo idėjomis, užmojais galite nustebinti kolektyvą, visuomenę. Aktualūs bus ir meilės, draugystės reikalai. Galite pasijusti įsigiję atkaklų gerbėją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Net itin stropiai atlikdami savo profesines pareigas šiandien galite neišvengti nesusipratimų. Susilaikykite nuo sunkių fizinių darbų, nes sveikata bus lengvai pažeidžiama. Neskleiskite apkalbų apie savo viršininką, kolegas.

REKLAMA

Dvyniai Spaus neužbaigti darbai bei konkurencijos grėsmė. Tai nereiškia, kad su kitais galite elgtis nepagarbiai, savanaudiškai ir diktatoriškai tarsi būtumėte daug pranašesni. Pravartu pasidomėti įstatymų pakeitimais, peržiūrėti dokumentus.

Vėžys Įsigilinę į aktualius dalykus, rasite įdomių detalių, kurių anksčiau nepastebėjote. Tikriausiai tvarkysite turtinius ar verslo reikalus, derinsite skolų ir investicijų reikalus. Susilaikykite nuo rizikingų aferų, nereikalingų išlaidų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tikriausiai jums teks įrodinėti savo idėjų svarbumą, savo tiesas ir vertinimo kriterijus. Galbūt teiksite apeliaciją ar perlaikinėsite egzaminą, keisite išvykimo į kelionę datą ar kt. Svarbu atkreipti dėmesį į juridinę reikalų pusę.

Mergelė Pasižymėsite emociniu nestabilumu. Gali kilti ūpas griebtis kažkokios aferos arba skatinti artimus žmones į ją leistis, negalvojant apie pasekmes. Vis dėlto pravartu apie jas pagalvoti, nes situacija gali komplikuotis.

Svarstyklės Šiandien galimas draugystės arba meilės išbandymas. Verčiau prisilaikykite tikrųjų vertybių, neieškokite stebuklų, abejotinų nuotykių. Galbūt kažką iškrės vaikai ir jums teks teisintis dėl jų poelgių ir savo auklėjimo metodų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Įmanoma, kad aplinkybės arba pakitusi savijauta privers keisti planus ar dienotvarkę. Būtų geriau, jei šiandien niekur nesiblaškytumėte ir nieko sunkaus nedirbtumėte. Į sveikatos sutrikimo signalus reaguokite rimtai, nenumokite ranka.

Šaulys Šiandien nesiskųsite dėmesio ir darbo stoka, tačiau nemalonu bus tai, kad reikės skubėti, be to, kiti bus linkę pernelyg kritikuoti, kontroliuoti. Geriau jausitės, jei jūsų reikės tiems, kurie jums reikalingi. Deja, tai gali kelti abejonių.

Ožiaragis Piniginių ir materialinių reikalų, jei jūs esate už juos atsakingi asmenine ar bendra atsakomybe, nepatikėkite kam nors kitam. Netingėkite pasiskaičiuoti, kas naudinga ir kas ne. Laiku mokėkite mokesčius, palūkanas, kad neaugtų delspinigiai.

REKLAMA

Vandenis Jausitės kompetentingi, žavūs, protingi, nesvarbu, kad kai kurie svarbūs asmenys jūsų nesupras ar nenorės girdėti. Jei pasitelksite šiek tiek įtaigios demagogijos, jums pavyks ir dvejojančius įtikinti savo teisumu.

Žuvys Galite susidurti su didelėmis kažkieno ambicijomis. Tai, ką planavote, gali nepavykti arba pasigirs įpareigojimų, kurių įgyvendinimas praktiškai neįmanomas. Neskubėkite nuleisti rankų ar maištauti - situacija yra nestabili ir gali keistis.

 Šaltinis vytautus.com 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų