REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos „Barcelona“ ekipos ir Argentinos rinktinės puolėjas Lionelis Messi mano, kad Madrido „Real“ komandos lyderiui Cristiano Ronaldo yra lemta būti jo konkurentu. Kaip teigia argentinietis, jis apie savo konkurentą galvojo dar tada, kai pastarasis nebuvo pasirašęs sutarties su „karališkuoju“ klubu.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdamas apie save ir vis dažniau spaudoje pasirodančius įvairius pranešimus, kuriuose apstu kritikos, futbolininkas tikino, kad jis tėra paprastas vaikinas. Tuo tarpu spaudoje pasirodančios naujienos – nepagrįsti prasimanymai.

REKLAMA

„Dar prieš tai, kai Cristiano pasirašė kontraktą su „Real“, aš žinojau, kad ateityje jis bus puikus mano konkurentas. Jam tiesiog lemta būti mano konkurentu“, - sakė keturiskart geriausias planetos futbolininkas.

„Daugelis apie mane rašomų pranešimų yra išgalvoti. Esu paprastas vaikinas ir aš tiesiog noriu, kad žmonės vertintų bei kritikuotų mane tik kaip žaidėją“.

„Nėra nieko gražiau, kaip įmušti įvartį ir laimėti. Aš rungtyniauju su puikiais žaidėjais, todėl komandoje išskirti tik mane – nėra teisinga“, - teigė „Barcelona“ komandos lyderis.

Šį sezoną L.Messi, vilkėdamas „Barcelona“ komandos marškinėlius, sužaidė 40 rungtynių ir įmušė lygiai pusšimtį įvarčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų