REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Floridos Tampros rajone atsivėrė dar viena smegduobė. Ji atsirado vos už kelių mylių nuo tos vietos, kur praėjusią savaitę po vienu namu susidariusiu smegduobė su visa lova prarijo vieną vyrą, rašo baynews9.com.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, policija nurodė, kad naujausia smegduobė akivaizdaus pavojaus nekelia. Ji atsivėrė tarp dviejų namų maždaug 3 metrų 60 centimetrų pločio ir beveik metro gylio kraštuose, ir pusantro gylio viduje, teigia Hillsborougho atstovas spaudai.

REKLAMA

Jo teigimu, naujausia smegduobė nėra susijusi su ta, kuri praėjusį ketvirtadienį atsirado po 37-erių metų Jeffo Busho namais.

Vieno iš namų gyventoja Katia Vargas teigė, kad neketina daugiau gyventi tame pačiame name: „Mano mama ir visa šeima yra išsigandę dėl to, tai kas nutiko mūsų kaimynams. Atsivėrusi smegduobė mus privertė gyventi viešbutyje. turime nuspręsti ką daryti.“

Tuo tarpu, kita namo gyventoja Serna sakė, kad kol kas nesiruošia niekur keltis iš savo namo: „Mano kaimynai tiesiog pasakė, kad būčiau atsargi. Tačiau aplinkosaugininkai teigė, kad galiu būti rami.“

Ketvirtadienio naktį vyras dingo duobėje, atsivėrusioje tiesiai po jo miegamuoju. Floridos aplinkosaugos departamentas teigia, kad šioje valstijoje smegduobės susidaro dėl akytų pamatinių uolienų. Atsivėrus naujausiai smegduobei nei žmonės, nei pastatai nenukentėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų