REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip milijardieriai švenčia vestuves

Turtingiausi pasaulio žmonės rengia įspūdingas savo vestuvių ceremonijas. Jie išleidžia didžiulius pinigus – tūkstančius dolerių gėlėms, dešimtis tūkstančių aprangai, šimtus tūkstančių aranžuotei ir šou, kad jų vestuvės plačiai nuskambėtų, kad apie jas rašytų laikraščiai ir prisimintų žmonės, praėjus daugeliui metų.

REKLAMA
REKLAMA

Milijardierių vestuvės panašios į pasakas. Šie vyrai viską daro aukščiausiu lygiu. Jie prie mylimosios kojų meta milijonus, apipila princeses briliantais ir didžiuojasi savo galingumu ir didybe. Deja, tokių jaunikių galima ant pirštų suskaičiuoti, taigi jų visiems neužtenka, todėl tos, kurioms nepasisekė tapti vieno galingiausių šio pasaulio žmonių išrinktąja, susidomėjusios skaito reportažus apie eilinę prabangią ceremoniją ir liūdnai dūsauja.

REKLAMA

Pirmuoju vedusių milijardierių sąraše nurodomas Donaldas Trampas – amerikietis, statybų magnatas. Melanija Kniauss – buvęs modelis, dalyvavusi „Miss Visata“ konkurse – tapo penkta turtuolio žmona. Melanijos vestuvinė suknelė buvo papuošta pusantro tūkstančio briliantų, siuvinėta perlais ir dekoruota beveik 13 metrų ilgio šleifu. Visa tai svėrė daugiau kaip 60 kilogramų, rašo „Fashion Time“. Žvaigždžių vestuvėse buvo beveik 420 žmonių. Tarp svečių buvo Klintonai. Svečiams buvo pasiūlytas didžiulis vestuvinis tortas, svėręs beveik 200 kilogramų. Šampanas „Cristal“ upėmis tekėjo, o svečius linksmino legendinis rokeris Billis Džoelis ir žinomas džiazo vokalistas Toni Bennetas.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai vyresnįjį Trampą paliko jo jaunoji atžala. Donaldas Trampas jaunesnysis neseniai vedė modelį Vanessą Cheidon. Kaip sakoma, obuolys nuo obels netoli rieda... Ceremonija vyko Palm Biče, Floridos valstijoje. Televizija transliavo ją visam pasauliui. Kaip ir tėvas, Donaldas ceremoniją surengė prabangiame Trampų dvare „Mar-a-Lago“ ir išleido jau 45 milijonus dolerių. Specialiai vestuvėms iškeptas tortas įėjo į istoriją kaip didžiausias ir brangiausias. Tiesa, apie jo skonį niekas nė žodžio nepasakė.

Į turtingiausių planetos žmonių penketuką įeinantis „plieno karalius“ Lakshami Mittalas išleido beveik 60 milijonų dolerių savo dukros Vanichos Mittal vestuvių su indų kilmės Londono baškiru Amitu Bhatila ceremonijai. Šventėje dalyvavo daugiau nei tūkstantis žmonių. Vestuvės vyko senovinėje pilyje „Parc Saint-Cloud“ netoli Paryžiaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skambant penkių tūkstančių šampano „Mouton Rothschild“ butelių kamščių sproginėjimui, pagrindinį vestuvių himną sudainavo Kylie Minougue. Vaniša buvo didžiulė K. Minougue kūrybos gerbėja, todėl tėvas nusprendė dukrai padovanoti neįprastą vestuvių dovaną. Remiantis sklindančiais gandais, Kylie uždirbo kelis milijonus dolerių už savo pasirodymą šiose vestuvėse. Beje, pakviestos damos taip pat neliko be dovanų: kiekvienai poniai nuo jaunųjų buvo įteiktas rankinukas su brangenybėmis.

Gaila, kad nuotakos praleido tokį žinomą jaunikį kaip Andrejus Melničenka. 100 turtingiausių Rusijos verslininkų sąraše, paskelbtame gegužę žurnale „Forbes“, 34 metų oligarchas užėmė 21 vietą. Jo turtas įvertintas 3,8 milijardo dolerių.

Milijardieriaus išrinktąja tapo Jugoslavijos modelis Aleksandra Kokotovič, kuri praėjusias metais savo šalyje laimėjo konkursą „Miss Jugoslavija“. Į savo vestuves A. Melničenka pasikvietė Christiną Aguilerą ir sumokėjo jai 3,6 milijono dolerių už skrydį į Prancūziją ir vos 40 minučių trukmės pasirodymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų