REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Fabio Capello nepaigalėjo kritikos Milano „Inter“ puolėjui Antonio Cassano dėl incidento su vyriausiuoju komandos treneriu Andrea Stramaccioni.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusio „Serie A“ turo mače prieš „Catania“, kurį „nerazzurri“ laimėjo rezulatu 3-2, Italijos nacionalinės rinktinės puolėjas buvo neregestruotas rungtynėms, nes praėjusį penktadienį įsivėlė į karštą diskusiją su A.Stramaccioni. Už šį disciplinos pažeidmą „Inter“ klubo vadovybė italui nusprendė skirti 40 000 eurų baudą.

REKLAMA

Futbolininkas per savo karjerą yra ne kartą kėlęs konfliktus su treneriais ir žaidėjas, todėl F.Capello mano, jog A.Cassano derėtų išmokti gerbti savo kolegas.

„Cassano yra geras vyrukas. Jam netrūksta dosnumo ir talento, tačiau Antonio nežino, kada derėtų patylėti“, - teigė Rusijos nacionalinės rinktinės treneris.

„Jis turi savitą požiūrį į futbolą, kurio jis niekada gyvenime nepakeis. Būtent dėl to Cassano dažnai pradeda nebegerbti savo komandos draugų“.

„Antonio turėtų suprasti, kad kartais privalai susitaikyti su kitų žmonių sprendimais. Man jo tikrai gaila, nes jis galėjo pasiekti daug daugiau“, - patikino F.Capello.

A.Cassano antradienio treniruotėje atsiprašė trenerio ir komandos draugų už savo elgesį.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų