REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Danske Bank Vilniaus maratono“ organizatoriai plečia bėgimų geografiją ir kviečia į balandžio 21-ąją Kaune rengiamą pusės maratono bėgimą, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

2012-ųjų spalį organizuotas bėgimas „Bėk už Kauną su Gardėsiu“ pritraukė per 700 dalyvių ir buvo vienas iš paskutiniųjų šiltojo sezono renginių. Kauno pusės maratono bėgimas bus vienas pirmųjų pavasario bėgimų, savotiškas šiltojo sezono pradžios ženklas, tad kviečiame visus – ir tuos, kurie žiemą aktyviai ruošėsi, ir tuos, kurie lauke spaudžiant šaltukui vis žadėdavo pradėti sportuoti atšilus.

REKLAMA

Kviečiame išmėginti jėgas pusės maratono – 21,098 km, 10,549 km ir 5,275 km distancijose. Bėgikai turės atitinkamai įveikti 4, 2 ir 1 trasos ratus. Bėgimui neabejingų bičiulių, bendradarbių ar giminaičių kompanijas kviečiame registruotis estafetėje 4 po 5 km, o vaikus - išmėginti jėgas 500 m varžybose. Trasa drieksis Ąžuolyno parke ir Žaliakalnio mikrorajono gatvėmis.

Registruotis Kauno pusės maratono bėgimui galima internete, adresu www.kaunopusemaratono.lt. Ten rasite ir daugiau informacijos. Registracija vyks iki balandžio 18 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų